Ambalaj de carton personalizat

Personalizează-ți ambalajele și cutiile pentru a-ți promova afacerea

Ambalajul este o parte cheie a unei bune strategii de marketing. Este util să te gândești la marca ta ca la emoțiile pe care le vei stârni consumatorilor. Oriunde te întâlnesc, fie că este vorba de un magazin de vânzare cu amănuntul, un site web sau pe rețelele sociale, fiecare punct de contact este o șansă de a le aminti cine ești și ce însemni pentru ei. Construirea identității mărcii necesită consecvență și disciplină, până la punctul în care consumatorii îți pot recunoaște cu ușurință marca doar după culoare, logo sau stil. Când reunești identitatea mărcii în ambalaje carton vei fi capabil să comunici în mod clar valorile, istoria companiei și ceea ce îți face marca unică.

Citeste mai mult

Evolutia printului digital outdoor

Evoluția tehnologiei în printul digital outdoor

Industria imprimării digitale s-a schimbat foarte mult în ultimii ani și este la fel de vie ca întotdeauna. Știm cu toții că internetul a schimbat lumea în ultimele două decenii și modul în care consumatorii și companiile au îmbrățișat această nouă tehnologie. Aceasta, împreună smartphone-urile și camerele digitale, au avut un impact uriaș asupra tipăririi digitale. Industria tipografică a trebuit să evolueze în mod constant pentru a ține pasul cu această tehnologie. Una dintre cele mai importante adaptări este creșterea serviciilor de print digital outdoor. Așa cum vechile imprimante cu matrice au fost de mult înlocuite cu imprimante de birou de calitate superioară, imprimarea la scară largă a trecut printr-o evoluție proprie. Cel mai mare factor de diferență este imprimarea digitală, din multe motive.

Citeste mai mult

Stickere Auto Personalizate pentru geam

Rolul stickerelor auto în promovarea unei afaceri online

Căutați un instrument publicitar unic pentru afacerea dvs.? Un instrument de publicitate ar trebui să fie economic și eficient în același timp. Astfel de instrumente de publicitate sunt obligatorii dacă intenționați să vă configurați propria afacere de oriunde. Folosiți stickere și autocolante auto dacă doriți să economisiți costuri și să îmbunătățiți rezultatele publicitare.

Citeste mai mult

Totem publicitar si poster personalizat

Global Print vă oferă cele mai noi soluții de totemuri și postere personalizate

Totemurile publicitare exterioare și interioare sunt o alegere câștigătoare pentru afacerea dumneavoastră. Lumea publicității trebuie să poată oferi noi soluții în fiecare zi pentru a permite vânzătorilor și celor implicați în propunerea unui bun de consum sau a unui serviciu să își promoveze afacerea. Sectoarele de vânzări și publicitate trebuie să propună o idee sub mai multe forme și pentru a face acest lucru au nevoie întotdeauna de idei noi și eficiente. Un totem publicitar este un afiș care se dezvoltă în înălțime în loc de lungime, captând atenția consumatorului. Totemurile publicitare pot fi din diferite materiale, fiind foarte apreciate datorită simplității lor de utilizare, combinată cu eficiența unui mesaj prezentat într-un mod cu adevărat folositor. Ele pot fi pliate și depozitate, ocupând astfel foarte puțin spațiu.

Citeste mai mult

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR