Noi resurse pentru eficientizarea POSM Display și alte materiale

Display-urile POSM și celelalte materiale de trade marketing constituie elemente fundamentale în orice campanie de promovare de produse. Ele reprezintă legătura directă între brand și publicul țintă, oferind o platformă vizuală și creativă pentru a expune produsele în mod atrăgător. Calitatea ireproșabilă a acestor display-uri este imperativă, atât din perspectiva estetică, cât și din cea funcțională. Designul lor ar trebui să reflecte identitatea brandului într-un mod profesionist și coerent, punând în evidență atuurile produselor promovate. Fiecare element vizual ar trebui să fie gândit strategic pentru a atrage atenția consumatorilor și pentru a transmite mesajul dorit.
În plus, funcționalitatea acestor display-uri trebuie să fie impecabilă, asigurând o prezentare eficientă și accesibilă a produselor. Materialele POSM ar trebui să fie durabile, ușor de asamblat și să ofere un suport adecvat pentru produsele expuse. În acest fel, se creează o experiență pozitivă pentru clienți și se maximizează impactul campaniei de promovare.
Este important să se acorde atenție detaliilor în crearea acestor materiale, pentru a asigura că acestea nu doar îndeplinesc scopul lor practic, dar și că aduc un plus estetic întregii campanii de marketing. Prin abordarea cu seriozitate a calității și a designului, se consolidează imaginea brandului și se sporește eficacitatea eforturilor de promovare a produselor.

CALITATE ȘI PROFESIONALISM


Un display de înaltă calitate nu reprezintă doar un simbol al poziționării afacerii, ci și o modalitate eficientă de a reduce costurile. Dar de ce este acest lucru adevărat?
Fiind realizate din diferite materiale, de la varianta ecologică de carton ondulat aprobat de FSC, PAL, HDF, MDF sau alte derivate din lemn dar si display-uri din FOREX, Foam Board, KOMATX și până la diferitele derivate de PVC, nu există limite pentru posibilitățile creative de design posibile. Un display de calitate nu doar îndeplinește funcționalitatea practică, ci și adaugă o notă de eleganță și durabilitate în prezentarea produselor. Prin alegerea atentă a materialelor și a designului, afacerea nu doar economisește costuri, ci și comunică un mesaj puternic despre standardele înalte la care se conformează.

INVESTIȚII ÎN APARATURĂ DE SPECIALITATE


Experți în domeniul produselor personalizate, POSM și trade marketing, cunoaștem obstacolele pe care le întâmpină brandurile care aleg această metodă atractivă de promovare. De aceea, în perioada 2019 – 2023, au fost făcute investiții de aproximativ 5 milioane euro în aparatură care include CNC-uri de aplicare automată de adeziv și lipire prin presare mecanică uniformă. Acestea au crescut în premieră în România greutatea maximă admisă pe POSM Displays din carton ondulat până la 30 de kg per poliță / 100 kg per display, pentru a susține și produsele mai voluminoase cu succes o perioadă lungă de timp, fără a se dezlipi sau deforma. Pentru alte tipuri de materiale, precum HDF-ul, greutatea totală suportată de display ajunge și la 200 kg, aproximativ 50 de kg pe fiecare poliță.

O investiție semnificativă a fost făcută pentru optimizarea timpilor de producție ai display-urilor prin utilizarea tehnologiei CNC de tăiere și biguire, în special cu ajutorul noului Elitron Kombo TH. Acesta se diferențiază de modelele anterioare prin prezența a două punți automate, o caracteristică distinctivă în comparație cu CNC-urile tradiționale care dispun de o singură punte.
Prin implementarea acestui CNC avansat, procesul de fabricație a display-urilor este realizat într-un interval de timp semnificativ mai scurt față de estimările obișnuite. Cu cele două punți automate, Elitron Kombo TH contribuie la accelerarea procesului de tăiere și biguire, rezultând într-o eficiență sporită și un timp de producție redus.
Această investiție nu doar că optimizează procesele tehnologice, ci și oferă un avantaj competitiv prin capacitatea de a produce display-uri de calitate într-un timp record. Performanța crescută a echipamentului aduce beneficii tangibile, inclusiv creșterea productivității și reducerea costurilor asociate cu timpul de producție extins.

Alte investiții reprezentative au fost de asemenea printerele de mare capacitate din categoria Flagship DURST P5 250 WT și DURST P5 350, certificate FOGRA, atingând cele mai înalte standarde din industrie din punct de vedere al calității, respectării culorilor PANTONE dar și optimizării de timp și de costuri prin economisirea de energie datorită lămpilor LED utilizate de DURST P5 350, care înlocuiesc lămpile uzuale, poluante, cu mercur, dar și optimizarea consumului de cerneală utilizată pentru obținerea unui rezultat la o calitate superioară, fotografică, indiferent de format. Durst P5 350 a primit de asemenea premiul în cadrul EDP Awards pentru calitatea print-urilor dar și pentru performanța tehnologică.

GRAPHIC DESIGNERI CU PESTE 10 ANI EXPERIENȚĂ


O modalitate de prezentare interactivă precum display-ul POSM atrage atenția clienților din grupul țintă în special datorită elementelor de design creativ. Pentru a ne asigura că produsul final respectă standardele atât estetice cât și de rezistență, oferim și servicii in house de design grafic. Se utilizează software de ultimă generație specializat, achiziționat prin proiectul de investiții din ultimii ani. Astfel, este asigurată o experiență pozitivă, cu impact pozitiv asupra vânzărilor dar și awareness-ului de brand. Designerii noștri, cu mai mult de 10 ani experiență în domeniu, reușesc să ofere o perspectivă nouă, mai creativă, dar care să respecte manualul de branding al oricărui business.

Prin aceste investiții strategice, facem posibilă o gamă variată și completă de posibilități creative, la costuri competitive.

Oferim un pachet de servicii complementare ideal pentru business-urile care își doresc o colaborare profesionistă, cu produse care depășesc așteptările, livrate la timp și ireproșabile din punct de vedere estetic. Descoperiți o nouă modalitate de a atrage privirile și elevați imaginea brand-ului dumneavoastră prin intermediul celor mai creative display-uri POSM.

Investitii de 5 milioane euro in echipamente de productie tipografica

În industria materialelor de publicitate și de marketing, unul din cele mai importante aspecte este respectarea termenelor limită de predare al materialelor de promovare. Pentru a asigura un proces rapid de producție a cărui produs finit este calitativ și în concordanță cu cerințele clientului, investiția în utilaje și personal este esențială.

            Au fost investiți din 2019 până în 2023, aproximativ 5 milioane de euro inclusiv în utilaje de producție, software specializat și personal. Cu un termen de predare minimal indiferent de cantitatea sau de tipul produselor – datorită echipamentelor de printare de ultimă generație din categoria Flagship – poate fi executată o gamă largă de produse: trade marketing, POSM Displays, cărți de vizită cu finisaje multiple dar și ambalaje din carton ondulat și duplex. Se poate printa pe orice material cu diverse finisaje speciale precum frezare, gravare, emboss, braille, etc.

            Ca dovadă a importanței pe care o acordăm la tipografia Global Print certificărilor proceselor de producție și a modernizării flotei, încă din 2019 a fost obținută certificarea FOGRA, una din certificările europene cele mai exigente din industria tipografică. In 2023 obtinută recertificarea prin implementarea tuturor actualizarilor si totodata extinderea certificării pentru noile procese de productie, rezultate in urma instalarii noilor echipamente. Certificarea FOGRA presupune respectarea standardelor impuse pe tot parcursul procesului de producție, astfel încât culorile să rămână uniforme atât de la o lucrare la alta cât și în cadrul aceluiași job. Pentru menținerea certificării sunt transmise lunar mostre printate la Munchen, pentru verificarea riguroasă a conformitatii culorilor. Reproducerea exactă a culorilor Pantone, necesară duplicării exacte a culorilor de brand, dar și conformitatea printului cu fisierele grafice sursă, sunt aspecte verificate amanuntit de catre expertii FOGRA.

            La finalul anului 2019 – începutul anului 2020, am investit 2 milioane de euro în utilaje de Print Digital Large Format, echipamente care printează în format mare utilizand tehnologii diferite de print, astfel incat sa fie acoperită optimizat toată gama de materiale flexibile si rigide:

 • Printare cu cerneală UV perfectă pentru standurile POS / POSM (Point Of Sales Materials) Display, signalistică de interior/exterior, ambalaje de produs de format mare. Se poate printa atât pe materiale rigide cât și flexibile cu imprimanta de format mare FUJI Acuity HS Advanced, certificată FOGRA și Pantone, la calitate fotografică.
 • Printarea cu cerneală latex, utilizând printerul HP LATEX 375 care optimiezează cu 40% costul cernelii, este întrebuințată printării de fototapet, postere, tablouri, signalistică interior/exterior dar și standurilor.
 • Printarea cu cerneală pe bază de apă prin intermediul noilor Canon 8400 S poate atinge cel mai înalt nivel de calitate al imaginii și de fidelitate al culorilor valabil pe piața din România. Totodata, cerneala fara miros si substante chimice daunatoare permite realizarea de printuri indoor precum postere, rollup-uri si tablouri canvas, inclusiv pentru medii sensibile precum clinici, gradinite, etc.
 • Printarea cu cerneală ecosolvent, cu ajutorul printerului ROLAND PRO 4 XR-640 se pot realiza printuri outdoor cu o foarte buna rezistenta la intemperii si la estomparea culorilor ca urmare a expunerii la razele solare. Printerul fiind dotat si cu functia de decupare pe contur, se pot realiza stickere pentru expunere outdoor si printuri de personalizare a flotelor auto.

Pentru operațiuni complexe de tăiere, biguire dar și decupare Kiss Cut (tăiere delicată a stratului superior de autocolant) a fost tot în 2019 instalat cel mai nou model de tăiere digitală de la firma ESKO Kongsberg. Flota a fost completată și cu aparate de laminare, sudare și capsare bannere dar și un echipament laser de gravare ce poate realiza detalii delicate, precum fotogravura.

             Încă 3 milioane euro au fost investite în 2022 și 2023 în aparatură care înlesnește automatizarea capacității de producție, pentru a minimiza riscul erorilor umane și de a menține timpii de producție și calitatea imaginilor la standarde superioare.

 • Capacitatea de producție creste astfel pana la un maxim de cca 4 mil. mp/an odată cu achiziționarea a două mașini de tipar de format mare Durst P5 ultima generație. Acestea pot realiza print-uri de o lățime de 350 cm pe diferite tipuri de material – rigid cât și flexibil. Mai multe detalii aici: https://www.forbes.ro/dubla-premiera-tipografie-global-print-posm-display-print-ecologic-durst-cerneala-apa-325558
  • În premieră pentru România, tipografia noastra a instalat printerul Durst P5 350 cu o configurație specială pentru printul direct pe carton ondulat. Acesta printeză cu cerneală UV, utilizând lămpi LED pentru uscarea acesteia – diferite de lămpile obișnuite cu mercur, nu sunt poluante și utilizează cu 60% mai puțină energie electrică. Printerul Durst P5 350 se remarcă prin calitatea print-ului și productivitatea asigurată – obținând locul 1 la categoria printerelor flasghsip în cadrul EDP Awards (European Digital Press Association), o recunoaștere oficială a nivelului tehnologic atins. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați: https://durstus.com/durst-p5-tex-isub-p5-30-hs-win-edp-award/
  • Fiindcă una dintre cele mai importante valori ale industriei tipografice dar mai ales pentru noi este sustenabilitatea ecologică, în acest an am dobândit certificare FSC. Aceasta demonstrează obținerea din surse sustenabile a hârtiei și a cartonului ondulat.
  • O altă premieră pentru România este și printerul Durst P5 250WT care deschide oportunități unice pentru brandurile care valorizează in mod special respectul față de mediul înconjurător. Metoda de imprimare exclude posibilitatea poluării prin transfer, datorită cernelii pe bază de apă utilizată de această noua tehnologie, care a primit multiple certificări privind siguranța întrebuințării acesteia inclusiv pentru industria alimentară din Statele Unite, Europa și Elveția. Printre certificări, putem distinge: :  UL ECOLOGO, REACH, TOSCA, California Proposition 65, “Swiss Ordinance for food packaging requirements” (Ordonanta elvetiana referitoare la cerintele pentru ambalarea alimentelor), Nestlé Standards on Materials in Contact with Food, GMP-compliant Primary Food Packaging.  Aceste certificari au fost posibile datorita lipsei substantelor daunatoare cu grad ridicat de risc (SVHCS), volatile (VOC), ftalați sau alți plastifianți, nu contine uleiuri minerale, foloseste pigmenti organici lipsiti de metale grele, nu contine substante de origine animala.
 • CNC-ul de tăiere și biguire carton Elitron Kombo TH cu 2 punți automatizate, având capacitate dublă față de mesele obișnuite, cu o singură punte. Astfel, a fost eficientizat semnificativ procesul de producție, totodată micșorând costurile de producție.
 • CNC-ul de aplicare automatizată de adezivi, foarte util pentru productia de standuri de tip POSM Display sau ambalaje de mari dimensiuni. Functiile echipamentului fiind controlabile printr-o aplicatie instalata pe o tableta speciala, se pot obtine aplicari ale adezivului, perfect adaptate pentru zonele toate zonele display-urilor, astfel incat sa fie posibila realizarea de floor display-uri din carton, care sa reziste si pana la 25Kg per raft/polită. Acestă rezistentă este posibilă datorită aplicarii adezivului în orice formă (floare sau linii mai groase sau perimetrale zonelor de prindere a tavitelor cu elemente tip clips din plastic, etc) necesară pentru realizarea unei lipiri ferme pe toata suprafata de contact a peretilor si tavitelor display-urilor.
 • Echipamentele de lipire prin presare mecanică uniformă eficientizează durabilitatea produselor din carton ondulat. Prin presarea uniformă pe toată suprafața ded contact elimină orice gol de aer sau imperfecțiune la procesul de lipire, asigurând durabilitatea și solidificarea modelului.

Respectând rigorile impuse de obținerea responsabilă și sustenabilă a resurselor naturale, în condiții de calitate conforme standardelor FOGRA și PANTONE, reușim să livrăm produse tipărite la o calitate constant îmbunătățită și în special la termenul stabilit cu beneficiarul odată cu lansarea comenzilor.
Demonstrăm astfel cât de importantă este de fapt investiția constantă în cele mai noi și inovative aparaturi de printare, software specializat și instruirea personalului nostru.

             

 

Print UV

Obțineți produse de imprimare de calitate superioară cu tehnologia avansată de print UV

În lumea imprimării, tehnologia avansează constant, aducând inovații care revoluționează modul în care sunt create produsele de imprimare. Print UV este o astfel de tehnologie inovatoare care a câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor sale unice și a calității superioare pe care o oferă. Print UV a revoluționat industria de imprimare și a adus o îmbunătățire semnificativă în calitatea produselor. Printul UV sau imprimarea cu raze ultraviolete este o tehnologie avansată care oferă produse de înaltă calitate și rezultate de calitate superioară. Prin imprimarea UV, produsele sunt mai durabile, rezistente la zgârieturi și mai persistente la schimbările de temperatură și la umiditate.

Citeste mai mult

Totemuri publicitare

Atrage atenția cu totemuri publicitare personalizate – Optează pentru soluția ideală pentru promovarea brandului tău!

Totemurile publicitare sunt un element important al oricărei campanii de marketing şi sunt folosite pentru a atrage atenția publicului asupra unei afaceri sau a unui produs sau serviciu. Acestea pot fi folosite în mod eficient pentru a-ți promova afacerea şi pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de marketing.

Citeste mai mult

Bannere publicitare

Bannere publicitare de impact pentru promovarea ta

Bannerele publicitare sunt unele dintre cele mai vechi forme de publicitate şi de promovare a unei afaceri sau ale unor produse. Bannerele publicitare au evoluat de-a lungul anilor, de la simple panouri de afișare cu imagini statice la prezentări complexe, interactive sau animate. Cu toate acestea, importanța lor ca o modalitate eficientă de a promova o afacere sau un produs nu s-a schimbat.

Citeste mai mult