Performanta maxima pentru design de ambalaj

ArtiosCAD este cel mai popular software structural din lume pentru design de ambalaj, dezvoltare de produs, prototipuri virtuale și de fabricație. Instrumentele de proiectare și redactare ale ArtiosCAD includ funcțiile de care designerii au nevoie pentru a-și face treaba cu acuratețe și eficiență.

Caracteristicele sofware-ului oferă feedback grafic, stimulând productivitatea atât pentru cei cu experiență cât și pentru utilizatorii mai noi. Integrarea completă 3D permite rapid prototiparea desenelor și prezentărilor, elimină erorile de comunicare și reduce ciclurile de examinare ale designului. Se pot importa din formatele DDES, CFF2, DXG și HPGL; de asemenea permite importarea fișierelor PDF, JPEG, TIFF, PNG, BMP și DIB ca vectori pentru reprezentarea datelor geometrice către tipurile de linii ARD.

Creează modele realiste de produse: cutii, sticle, containere și pungi și combină aceste modele de produs cu cartoanele de pliere și cutiile ondulate pentru a crea prezentări ale produsului și ambalajului dorit. Adaugă grafică precum etichete modelelor create pentru a produce reprezentări realiste ale produselor și creează secțiuni transversale și intersecții bazate pe un obiect 3D sau pe mai multe obiecte 3D.

Ca trăsături principale conține instrumentele performanţe de încastrare/copiere care construiesc grafic configurații pe hârtie, prin adăugarea diverselor design-uri. Design-urile cu variații multiple de imprimare sunt sprijinite și urmărite pe configurația pe hârtie. Folosirea design-urilor și a variațiilor de imprimare pe fiecare configurație este urmărită în baza de date ArtiosCAD.

Instrumentele superioare de creație cresc productivitatea designerilor, iar prin standardele inteligente se economisește timp și se reduc erorile. Modelarea 3D și designul oferă prototipuri rapide și prezentări. Designul puternic și eficient al aspectului și al tool-ului scad costurile de producție. Baza de date relațională oferă căutări și rapoarte flexibile.

 

Un design atragator se obtine prin proiectarea cu un software performant

Există multe firme care consideră că designul de ambalaj este la fel de important ca marca în sine. Designul de ambalaj joacă un rol foarte important în identificarea articolelor dvs. Un design ambalaj bun vă va permite să vă diferențiați produsele de concurenții dvs. Un produs cu un ambalaj excelent va arăta mai atrăgător și mai atractiv pentru cumpărare. Prin urmare, stilul poate impresiona cu siguranță decizia de cumpărare.

Este esențial pentru dvs. să cunoașteți caracteristicile adecvate ale unui design ambalaj de succes și eficient, astfel încât să puteți avea succes. Design-ul de ambalaj are mai multe roluri iar cel mai important rol este este acela de a atrage clientul spre vânzare.

Alegând un design de ambalaj deosebit, acesta va spune povestea brand-ului şi va căuta să inspire cât mai mulţi oameni. Astfel, optând pentru design ambalaj veţi avea unealta perfectă prin care să puteţi atrage atenţia într-un mod cât mai benefic pentru afacerea dvs.