Stickere perete & Autocolant perete

Apreciind necesitatea furnizarii de autocolante si stickere de cea mai buna rezolutie, de solutii tehnice pentru proiectare si design grafic, ne dorim sa eliminam orice limitare a creativitatii si a exprimarii valorilor brandului dvs. Inca din primele faze de dezvoltare a proiectelor va punem la dispozie know-how-ul nostru prin servicii de consiliere si beneficiati de serviciile designerilor nostri. O dotare tehnica completa, atat cu privire la printarea cu ajutorul tehnologiei potrivite pentru fiecare produs in functie de destinatia sa (cerneala pe baza de apa pentru postere, afise si tablouri, latex pentru tapet si walldecoration, ecoSolvent sau UV pentru windows graphic si autocolante auto), cat si cu privire la facilitatiile de finisare automatizata (decupare pe contur laser sau cu router mecanic de tip CNC), pot crea premisele obtinerii de autocolante personalizate, conforme celor mai exigente standarde. Un aspect foarte important pentru printarea si decuparea pe contur a autocolantelor si stickerelor este integrarea functiilor de print si cut intr-un singur proces automatizat. In acest sens, a fost pus in functiune un echipament nou din gama top range cu destinatie industriala produs de catre Roland DG (link detalii suplimentare aici: https://largeformat.globalprint.ro/print-ecosolvent/). Asfel precizia decuparii atinge maximul tehnologic actual si autocolantele dvs. vor obtine rezultatul asteptat.

Stickere perete & Autocolant perete - Avantaje

In functie de bugetele implicate, puteti opta pentru autocolante economice cu un nivel de pret minim, recomandate pentru campaniile scurte & one time sau pentru autocolante premium care ofera o multitudine de avantaje ce fac sa fie atins in final un pret si mai mic in raport cu perioada utilizarii si a impactului mesajului publicitar. Gama materialelor este completa, fiind posibila utilizarea tuturor materialelor disponibile in piata, datorita existentei in house a tuturor tehnologiilor de print. Ca exemplu, recomandam autocolantul transparent produs in Japonia, care datorita proprietatiilor sale elimina complet necesitatea aplicarii de folii pentru protectia la razele UV si la zgariere. Alte plusuri asigurate de aceste autocolante transparente ce se utilizeaza ca autocolant geam sunt si lipsa urmelor la indepartarea sa, lipsa bulelor la aplicare, etc.
Utilizarea tehnologiei potrivide de print digital realizat pe materiale de buna calitate potrivite destinatiei produslui, sustin acordarea de garantii de pana la 5 ani pentru autocolantul personalizat si stickerele personalizate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne solicitati informatii si va vom raspunde astfel incat sa beneficiati de know how-ului acumulat in peste 15 ani de activitate.
In functie de destinatia autocolantelor sau stickerelor personalizate, recomandam alegerea materialului optim pentru a nu aparea spre exemplu, acele bule de aer la montarea pe geamul vitrinei dvs., sau a nu a se ajunge in situatii nedorite in care vizitatorii dvs. sa alunece pentru ca nu a fost ales un autocolant no slippery special creat pentru stickerele de podea sau pentru a nu se decolora printul aucoloantului de geam sau a autocolantului auto pentru ca nu a fost folosit autocolantul dedicat pentru windows graphics sau nu a fost aplicata o folie de protectie de cea mai buna calitate.

Windows Graphic – Autocolant Geamuri

De impact si cu un efect de conversie ridicat promovarea direct pe geamul vitrinei, poate fi realizata atat prin aplicara de stickere personalizate sau a unui autocolant geamuri personalizat de dimensiuni mai mari de geamuri cat si prin realizarea printului UV direct pe sticla. Solutia printului UV direct pe sticla ofera avantajul eliminarii toatale a riscului de eroare la montaj. Un impact similar se poate obtine si prin aplicarea de stickere personalizate printate pe autocolant decupat pe contur sau taiat rectangular. Astfel puteti decora vitrina partial sau integral vitrina magazinului dvs. pentru o perioada mai mare de timp sau doar pentru anumite promotii, situatie in care se recomada utilizarea unui autocolant cu adeziv removable, care nu lasa urme la indepartarea sa.

Autocolant Geamuri & Windows Graphic – Materiale premium

Materialele utilizate se recomand a fi de cea mai buna calitate, cu protectie la razele UV, astfel incat sa nu apara fenomenul decolorarii intr-un termen mai mic de 3-5 ani, calculat in functie de timpul de expunere directa la razele solare. Printul cu cerneala ecoSolvent sau cerneala UV pe materiale premium, sustin acordarea de garantii de pana la 5 ani pentru autocolantul de geamuri si stickerele personalizate aplicate direct pe sticla vitrinei dvs.
Recomandam utilizarea autocolantului transparent special creat pentru aplicatii windows graphic, pentru proprietatile sale de protectie la decolorarea datorata expunerii directe la razele UV si de rezistenta la zgarieturi si diverse solutii de spalare a geamurilor pe baza de alcool.
Autocolantul de geamuri poate avea forme neregulate, poate fi printat pe orice material disponibil in piata (datorita existentei in house a tuturor tehnologiilor de print), poate fi transparent sau opac. De asemenea, este de retinut ca orice autocolant geamuri poate fi printat pe o singura fata sau poate avea ambele fete personalizate, functie de particularitatile fiecarui spatiu in parte.

Wall Decoration

Creati ambianta potrivita cu un minim de efort ! Atentia acordata amenajarilor interioare este foarte apreciata de catre vizitatorii dvs. Flexibil si rezistent la zgariere, printul digital cu cerneala pe baza de latex este solutia ideala pentru tapet, fototapet, autocolante perete sau stickere perete, materiale destinate decorarii peretilor spatiilor comerciale si de servicii, restaurantelor, birourilor, etc. Nu de putine ori pentru magazine, centre de conferinte, restaurante si spatii destinate organizarii de evenimente, s-a dorit schimbarea frecventa a mesajului si imaginilor afisate. Pentru astfel de situatii exista solutia printului pe folie magnetica, folie ce poate fi schimbata imediat de catre orice persoana. Este insa necesara tratarea prealabila a peretului in zona respectiva, prin aplicarea uneii folii suport cu proprietatii magnetice sau aplicarea unui strat de vopsea ce are in compozitie particule metalice.
Ca o noutate va prezentam si va propunem sa integrati in mixul de marketing autocolante de perete personalizate si stickere de perete personalizate, printate pe hartie magnetica. Nu de putine ori pentru magazine, centre de conferinte, restaurante si spatii destinate organizarii de evenimente, s-a dorit schimbarea frecventa a mesajului si a imaginilor afisate. Pentru astfel de situatii exista solutia printului pe folie magnetica, folie ce poate fi schimbata imediat de catre orice persoana. Este insa necesara tratarea prealabila a peretului in zona respectiva, prin aplicarea uneii folii suport cu proprietatii magnetice sau aplicarea unui strat de vopsea ce are in compozitie particule metalice.
O buna solutie de wall decoration sunt si tapetul, fototapetul si tablourile personalizate. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina dedicata acestor produse de decorare a peretilor.

Floor Decoration

print floor decoration

Crearea unei campanii publicitare pentru orice brand nu este o chestiune ușoară. Trebuie să vă gândiţi la cele mai bune metode de a va face face reclamă în afaceri, la costul reclamei și la cum să faceţi reclamă utilă. Alegerea autocolantelor pentru podea sunt o modalitate distractivă și rentabilă de a vă face reclamă afacerii în lumea reală. Cu un autocolant podea puteţi atrage atenția oamenilor și astfel, un autocolant pentru podea ajuta la direcționarea traficului către un magazinul dvs. sau poate promova conștientizarea generală despre un produs sau o marcă. Etichetele decorative ale pardoselilor sunt o soluție versatilă care poate fi utilizată pentru evenimente, în birouri, în aer liber și multe altele! Imprimați textul, grafica sau logo-ul dvs. și atrageți atenția clienților într-un mod creativ. Astăzi se poate folosi print pe autocolant pentru a spori gradul de conștientizare a afacerii. Multe companii mari din întreaga lume profită de autocolante de podele pentru a-și promova afacerea la costuri reduse. Imprimarea unui autocolant pentru podea este fără efort și durează mai puțin timp în comparație cu un alt mediu de marketing.
Inedita si ingenioasa promovarea pe podeaua magazinelor sau a centrelor comerciale, printarea stickerelor autocolante pentru podele implica insa depasirea unor provocari de ordin tehnic, astfel incat rezistenta mecanica a stickerelor montate pe podele sa se mentina pe o durata cat mai mare de timp. Cheia obtinerii unui produs care sa aduca rezultatele asteptate, este mentinerea culorilor intense si vibrante. Pentru atingerea acestor rezultate folia de protectie aplicata peste autocolantul personalizat trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar montajul trebuie sa fie realizat impecabil, fara alveole de aer sau margini imperfect lipite.

Floor decorations – versatilitate si avantaje in promovarea produselor

Unul dintre cele mai bune lucruri despre autocolantele pentru podele este faptul că sunt extrem de versatile. Puteți adăuga un design pe autocolant podea pe care publicul sa îl poata observa cu usurinta și pe care îl va aminti. Fie că este vorba de logo-ul dvs., de mesaje de business, de inspirație, de ofertă publicitară sau de orice altceva, le puteți obtine cu ușurință, gata personalizate și extrem de rapid.
Puteți comanda autocolante pentru podea în diferite forme, dimensiuni și culori care vă permit să le utilizați mai flexibil în afacerea dvs. Pe de altă parte, un autocolant podea cu imagine tridimesionala este de mare impact și poate fi folosit pe orice fel de pardoseală, inclusiv ciment, piatră, vinil, etc. Mai jos regăsiţi câteva dintre numeroasele utilizări şi avantaje ale unui autocolant pentru podea:

  • Magazinele și alte spații de vânzare pot utiliza un autocolant podea pentru a ghida consumatorii către rutele optime prin zonele de vânzare sau catre alte raioane pentru vanzari in cross. Aceste rute pot ajuta si la evidențierea stocurilor de produse la vânzare sau premium, pentru up sell.
  • Atrageți atenția potențialilor cumpărători: indiferent de vârstă, majoritatea oamenilor tind să privească unde merg. Un autocolant pentru podea profită de acest sens direcțional pentru a optimiza fiecare secundă a timpului consumatorului pentru a capta atentia acestuia.
  • Oferiți informații importante privind siguranța: anumite evenimente mai mari pot deveni aglomerate, crescând probabilitatea de incidente. Cu un autocolant pentru podea puteţi defini benzile de mers pentru părinții cu copii mici și vârstnici, contribuind la păstrarea acestora în siguranță. De asemenea, pentru pastrarea limitei de discretie la ghiseul bancilor si pentru pastrarea distantarii sociale, aceste stickere personalizate sunt cele mai eficiente.
  • Personalizați sărbătorile: nunţile, balurile și alte evenimente personale semnificative pot beneficia de un autocolant pentru podea tipărit la comandă.

Stickere Auto Personalizate

Stickerele auto personalizate au crescut rapid în popularitate pentru utilizarea lor în marketing în ultimii ani. Acest efect este motivul pentru care autocolantele auto personalizate pot fi un instrument de marketing atât de puternic. Oamenii petrec în fiecare săptămână ore întregi în maşină, astfel încât întreruperea rutinei lor cu ajutorul unor stickere auto personalizate poate ajuta cu adevărat să capteze atenția. Astfel, întrebarea pe care ar trebui să vi-o adresati nu este daca ar trebui să alegeti stickere auto personalizate ci mai degrabă când ar trebui să faceţi această alegere? Și, răspunsul la ultima întrebare ar trebui să fie „chiar acum”. Dacă sunteți gata să imprimați stickere auto personalizate, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, suntem gata sa vă ajutăm cu drag.
Atat de eficienta promovare pe masinile din parcul dvs. auto, printarea stickerelor auto implica insa depasirea unor provocari de ordin tehnic, astfel incat sa fie obtinuta o buna rezistenta la spalari repetate si la decolorare datorita expunerii directe la razele solare a stickerelor auto. Cheia pentru ca personalizarea auto care sa aduca rezultatele asteptate, este mentinerea culorilor intense si vibrante. Pentru atingerea acestor rezultate folia de protectie aplicata peste autocolantul sau stickerul personalizat trebuie sa fie de foarte buna calitate, iar montajul trebuie sa fie realizat impecabil, fara alveole de aer sau margini imperfect lipite.

Stickere Auto Personalizate - Aplicatii

In final va propunem si cateva idei utile de aplicatii pentru:

  • Autocolante perete personalizate – cat de utila poate fi utilizarea unui autocolant care nu lasa urme la indepartarea sa de pe perete si care mai are si proprietatea de a putea fi relipit pe alti pereti in repetate randuri ?
  • Stickere perete personalizate – imaginati-va ce impact ar putea avea o campanie de fidelizare pentru clientii unei supermarket, daca la atingerea unei anumite sume a cumparaturilor se va oferi gratuit un sticker perete cu un design grafic foarte atractiv si haios pentru copii ! Daca adaugam faptul ca acesta va putea fi mutat pe alt perete fara a lasa urme, succesul campaniei va fi garant.
  • Stickere auto personalizate – imaginativa ce impact ar putea avea o campanie de fidelizare pentru clientii unei retele de combustibili auto, daca la un anumit numar de alimentari se va oferi gratuit un sticker auto cu un design grafic foarte atractiv si haios !
  • Autocolant geamuri – printarea pe material PVC transparent poate fi foarte utila in procesul de vanzare in industrii precum a mobilei sau a productiei de frigidere. Imaginati-va o vitrina a unei biblioteci care are aplicat un autocolant pe geam cu diverse obiecte decorative printate astfel incat prezentarea sa fie realizata cat mai personal si intr-un mediu familial. Imaginati-va un frigider care la momentul in care este deschis de catre un potential cumparator observa ca nu este gol, fiind introdus intr-o atmosfera cunoscuta datorita legumelor, fructelor, mezelurilor si a produselor din carne ce au fost printate pe material transparent pentru a se obtine efectul 3D realistic.
  • Autocolant podele – imaginativa ca impact poate avea o simpla banda de pastrare a distantei de la ghiseul bancii, daca are integrata o zona rotunda in care apare un personaj friendly cu un mesaj haios ce poate face asteptarea clientilor mai usoara.

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB

https://largeformat.globalprint.ro/wp-content/uploads/2020/07/STICKERE-AUTOCOLANT-Auto-Geam-Podea-Global-Print-300x200.png