Imprimanta folosită HP Latex 375 este ideală pentru volume mari, tipăreşte la viteze de până la 91 m2/oră şi sporeşte versatilitatea aplicaţiilor cu ajutorul unui colector de cerneală pentru textile poroase. Permite alinierea automată faţă-verso pentru imprimarea dublă-faţă, imprimarea directă pe textile sintetice și naturale și o gamă coloristică mai mare, imprimare cu 4 sau 6 culori, selectabilă din software. Datorită tonnerelor mari de 3 litri, costurile cu cerneala sunt reduse cu de 25% - 40%.

Pe partea de procesare a culorilor suntem licențiați cu Caldera GrandRip+, un software de producție (Raster Image Processing Software) rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare și extra-lat, print și print-to-cut.

Tehnologia ne permite să folosim orice material existent pe piața din România. Produsele ce se recomandă a fi printate cu cerneală Latex sunt din cele mai diverse, de la postere, tablouri, tapete, standuri sau signalistică de interior și exterior.

Imprimanta prezintă o serie de avantaje precum rezistenţa la zgâriere pe autocolant şi banner PVC comparabilă hard solvent, uscare completă la imprimare și posibilitatea de laminare imediată;

Alte specificații:

▹capacitate de producție de până la 35.000 mp pe lună;
▹gamă coloristică mai mare cu peste 20% faţă de cernelurile UV;

Certificări deținute

FOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how al procesului de producție folosit.

PANTONE – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE.

Curând ne dotăm cu alte tehnologii, și anume printerul de mare productivitate HP Latex de 320 cm. Pe lângă viteza mare de tipărire, permite alinierea automată faţă-verso pentru imprimarea dublă-faţă, imprimarea directă pe textile sintetice și naturale și o gamă coloristică mai mare, selectabilă din software. Datorită tonnerelor mari, costurile cu cerneala sunt reduse cu până la 40 %.

Pe partea de procesare a culorilor suntem licențiați cu Caldera GrandRip+, un software de producție (Raster Image Processing Software) rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare și extra-lat, print și print-to-cut. Tehnologia ne permite să folosim orice material existent pe piața din România. Produsele ce se recomandă a fi printate cu cerneală Latex sunt din cele mai diverse, de la postere, promo desk, info desk, pop-up counter, tablouri, tapete, Sistem de expunere tip pop-up Spider/ roll-up, standuri sau signalistică de interior și exterior.

Imprimanta prezintă o serie de avantaje precum rezistenţa la zgâriere pe autocolant şi banner PVC comparabilă hard solvent, costuri minime de întreţinere, schimbarea capetelor de către utilizator şi autocalibrare/ autocurăţire; uscare completă la imprimare și posibilitatea de laminare imediată;

Alte specificații:

▹capacitate de producție de până la 140.000 mp pe lună;
▹moduri noi de imprimare economică, cu consum redus de cerneală la cea mai bună calitate din clasa ei.

Certificări deținute

FOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how al procesului de producție folosit.

PANTONE – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE.

Echipamentele de print tip latex sunt utilizate pentru orice tip de material de diferite dimensiuni fără emisii toxice, fiind fabricate pe bază de apă. Un alt avantaj este tipărirea la viteza mare și rezistența la zgâriere pe tehnologie solvent. Certificare pentru utilizare în şcoli, spitale, hotel, spaţii de locuit; Gamă coloristică mai mare cu peste 20% faţă de cernelurile UV; consum redus de cerneală.

Despre Noi

ECHIPAMENTELE DE TIPAR DIGITAL INSTALATE VĂ ASIGURĂ BENEFICIUL UNOR COSTURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Hartă Site

Hartă Site

GDPR

GDPR