Imprimanta print latex

Print latex preturi minime- Printer cu tonere de mare capacitate 

Printerul cu cerneala latex HP 375 instalat in anul 2019, permite obtinerea celui mai bun raport ratio cost / calitate, datorita tonerelor de mare capacitate de 3 litri. Costurile mai scazute cu pana la 30% pentru print latex, atrag scaderi ale pretului final pentru materialele printate cu pana la 25%.

Proprietatiile cernelii pe baza de latex asigura obtinerea de printuri foarte flexibile si rezistente la zgarieturi. Cerneala latex HP este certificata GREENGUARD GOLD, ceea ce o face compatibila pentru orice spatiu interior, chiar daca proprietatile acesteia asigura un foarte bun comportament si pentru expunere exterioara.

Solutii de print latex pentru imprimarea pe materiale textile sintetice si naturale

Datorita capacitatii de a printa direct pe materiale textile sintetice sau naturale (inclusiv materiale textile poroase – colector surplus de cerneata integrat), a software-ului de RIP Caldera si a certificarilor PANTONE SI FOGRA, acest printer latex este solutia optima pentru casete luminoase cu textile, materiale textile in general, tapet si alte elemente de wall decoration.

Gama produselor ce pot fi realizate este vasta, putand fi realizate in conditii de eficienta economica ridicata bannere, postere, sisteme de expunere precum: popup spider, info desk, rollup, people stopper, hangere, etc.

Imprimanta HP Latex 375 este ideală pentru volume mari, tipăreşte la viteze de până la 91 mp/oră şi sporeşte versatilitatea aplicaţiilor cu ajutorul unui colector de cerneală pentru textile poroase. Permite alinierea automată faţă-verso pentru imprimarea dublă-faţă, imprimarea directă pe textile sintetice și naturale și o gamă coloristică mai mare, imprimare cu 4 sau 6 culori, selectabilă din software. Datorită tonnerelor mari de 3 litri, costurile cu cerneala sunt reduse cu de 25% - 40%.

Pe partea de procesare a culorilor suntem licențiați cu Caldera GrandRip+, un software de producție (Raster Image Processing Software) rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare.

Tehnologia ne permite să folosim orice material existent pe piața din România. Produsele ce se recomandă a fi printate cu cerneală Latex sunt din cele mai diverse, de la postere, tablouri, tapete, standuri sau signalistică de interior și exterior.

Imprimanta prezintă o serie de avantaje precum rezistenţa la zgâriere comparabilă cu cerneala hard solvent, uscare completă la imprimare și posibilitatea de laminare imediată.

Alte specificații pentru print latex:

▹capacitate de producție de până la 35.000 mp pe lună;

▹gamă coloristică mai mare cu peste 20% faţă de cernelurile UV;

▹6 culori (CMYK + Light Cyan + Light Magenta);

Certificări deținute pentru un print de calitate:

FOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how al procesului de producție folosit.

PANTONE – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE.

Print latex preturi:

PRET PENTRU 1 MP - print 6 culori
Euro +TVAEuro + TVA
Preturile includ printul cu cerneala latex si materialeleREZOLUTIE pana la 720 dpiREZOLUTIE pana la 1440 dpi
HARTIE WHITEBACK SATIN 140G3.023.78
HARTIE BLUEBACK MAT 120G2.773.47
HARTIE POSTER PAPER SATIN 200G3.784.54
HARTIE POSTER SEMI-GLOSSY 200G4.545.67
CANVAS COTTON MAT 360G – 100% COTTON11.3414.49
CANVAS SATIN FINEART 340G14.1117.64
AUTOCOLANT PREMIUM - VINYL MATT 100MY6.938.82
AUTOCOLANT PREMIUM - PP SELFADESHIVE GLOSSY 210G6.938.82
BANNER POLIPLAN3.785.67
MESH4.416.30
BACKLIT BANNER5.676.93
BLOCKOUT BANNER – BANNER PRINTAT PE AMBELE FETE6.308.82
BACKLIT FILM-8.19
BACKLIT TEXTIL FARA ALTE FINISARI-12.60
PRETURI FINISARI:
TAIERE PE CONTUR (SE CALCULEAZA PERIMETRU DE INCADRARE)4 EUR/MP
CORDELINA – 150 ml/rola0,2 EUR/ML
APLICARE BANDA SDA PE COLTURI DE 10 CM0,4 EUR/PLACA

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR