GrandRip+ este un software de producție (Raster Image Processing Software) rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare și extra-larg, print și print-to-cut.

GrandRIP + este softul care oferă soluții complet scalabile, disponibil cu o gamă largă de funcții opționale, de la economisirea de cerneală la instrumentele de gestionare a costurilor. Face munca de gestionare a fluxului de lucru mai productivă, prin organizarea tăierii și finisării și menținerea costurilor sub control - toate într-o interfață intuitivă pentru utilizator.

GrandRip+ este o forță ce directionează productivitatea imprimantelor de format mare si industriale: Nur, Durst, Leggett & Platt/Spuhl, HP/Scitex Vision, Vutek, IP&I, Teckwin, Gandinnovations, Grapo, Lüscher, Matan, Keundo, DGI, Seaband și Zünd. Softul permite o consistență a culorilor ușor de calibrat din dispozitiv, o economisire a cernelii folosite și acces la cele mai populare biblioteci de culori precum Pantone, RAL sau HKS. Caldera propune ultimele inovații în color management, suport spot color, tehnici de screening sau funcții unice orientate către finisare precum: tiling, nesting, eyelets positioning, stitching și folding marks.

Versiunile recente aduc noi oportunităţi pentru utilizatorii de Caldera: textile, tapet, ceramică, sticlă, lemn şi CAD. Prin includerea APPE (Adobe PDF Print Engine) – procesare nativă a documentelor de tip PDF, care aduce toate beneficiile procesării de date pe 64 biți, utilizatorii pot procesa fişiere foarte mari care anterior erau respinse din cauza lipsei de memorie on-board. Astfel, utilizatorii beneficiază de eficienţă suplimentară, prin memoria complet activă a procesorului. Soluția inovativă propune cele mai recente evoluții în ceea ce privește managementul culorii, spot suport de culoare, tehnici de screening și caracteristici unice de finisare pentru obținerea de culori cât mai reale.

Despre Noi

ECHIPAMENTELE DE TIPAR DIGITAL INSTALATE VĂ ASIGURĂ BENEFICIUL UNOR COSTURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Hartă Site

Hartă Site

GDPR

GDPR