Imprimanta cerneala ecosolvent

Pentru acest tip de print folosim imprimanta de mare productivitate, Roland Soljet PRO4 XR640. Caracteristicile acesteia sunt calitatea și viteza precum și posibilitatea de realizare a nuanțelor metalice, imprimarea pe materiale transparente și o importantă îmbunătățire a tonalității culorilor, fiind primul utiliaj din lume care utilizează cerneală Light Black pentru exterior. Pentru  procesarea culorilor utilizam cu succes nativ  Roland VersaWorks, pentru calitate înaltă și un ritm de producție crescut.

Produse ce se recomandă a fi printate cu cerneală ECO SOLVENT MAX 2 sunt din cele mai diverse: de la semnalistică indoor/outdoor, pictograme, autocolante auto până la reclame reflectorizante. Orice print va fi astfel rezistent la razele UV, culorile sunt protejate la decolorare cu până la 5 ani, în cazul laminării.

Alte specificații:

▹capacitate de producție de până la 25.000 mp pe lună
▹culori metalice – 8 culori (CMYK + Light Cyan, Light Magenta, Light Black si Metalic Silver)

Certificări deținute:

FOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how al procesului de producție folosit.

PANTONE – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE.

Tehnologie de înaltă calitate care permite realizarea nuanțelor metalice, imprimarea inclusiv pe materiale transparente și o îmbunătățire vizibilă a tonalității culorilor. Produse ce se recomandă a fi printate: pictograme, semnalizatoare, reclame luminoase, autocolante auto/ de perete, decorări interioare sau exterioare.

Despre Noi

ECHIPAMENTELE DE TIPAR DIGITAL INSTALATE VĂ ASIGURĂ BENEFICIUL UNOR COSTURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Hartă Site

Hartă Site

GDPR

GDPR