masa finisari digitale

Finisare materiale rigide - decupare pe contur si frezare

Masele de tăiere si finisare digitală ELITRON KOMBO TH si ESKO KONGSBERG produsa de liderul mondial în industriesunt echipamente de mare productivitate ce asigura o foarte buna versatilitate Prin adaugarea de tool-uri dedicate pentru o gama diversa de materiale, se pot finisa materiale rigide precum Carton Ondul, FOAM, FOREX, Plexiglass sau alte derivate din plastic,  HDF, PAL, MDF si alte materiale derivate din lemn, Metal, Piele, Tesaturi, etc. Ca exemplu tool-ul Psaligrahy permite realizarea de detalii foarte fine si taieturi de mare precizie. ELITRON Italia produce una dintre putinele echipamente de decupare controlata electronic dublu motorizate, care au 2 punti robotizate dotate cu cate 3 tipuri de scule utililizate pentru finisari diferite executate simultan. Acest nivel de automatizare avansata permite obtinerea unei productivitati dublate, timpii de productie scad cu pana la 50%, calitatea produselor finale creste semnificativ, solutiile creative devin realizabile indiferent de tiraj. Frezele de mare putere (pana la 3,8KW) permit finisarea cu succes a majoritatii materialelor rigide inclusiv ALUBOND, HDF sau alte derivate din lemn si metal.

Datorita nivelului inalt de versatilitate putem executa lucrari pentru industrii precum fashion, productie de mobilier, design interior si bineinteles pentru industria de productie publicitara de reclame atat indoor cat si outdoor.

Softurile integrate oferă siguranta obtineri celor mai bune rezultate pentru produsele finale, indiferent de materialul tăiat și indiferent cine operează masa. Oferă aceeași durabilitate, precizie, versatilitate și o interfață de utilizare extraordinară ca toate utilajele familiei Kongsberg. Softul de eficientizare a productiei industriale i-CUT Suite, prin componenta NESTING realizeaza pozitionarea optima a elementelor ce urmeaza a fi taiate, pe placa de material rigid folosita. Astfel se pot obtine eficientizari ale costurilor de productie publicitara chiar si de 40%, fiind stiut faptul ca materialele suport reprezinta mai mult de 50% din costul produsului final. Practic, ceea ce poate obtine un grafician senior dupa 3-4 ore de munca, se poate obtine in cca 2-3 minute prin rularea functiei de asezare in coala. Mai mult, daca un grafician senior reuseste sa aseze componentele pe 4 coli de material, softul ESKO va reusi sa utilizeze 2 sau 2,5 coli pentru aceeasi lucrare.

Finisare materiale publicitare 

Mesele de tăiere oferă nivele de calitate și performanță indiferent dacă focalizarea este 2D sau 3D; ambalaje, semne, display-uri pe mai multe tipuri de materiale. Structura din grinzi de compozit carbon asigură creșterea performanței cu până la 40% mai mult decât a alor echipamente de finisare XY de 3 m lățime. 

O parte din materialele și aplicațiile care se pot realiza, modela și finisa cu masa de tăiere: ambalaje mari, cutii pliabile, cartoane ondulate, sample boxes, display-uri POSM, standuri, plăci solide, diverse articole publicitare, gravuri, panouri frontale, ambalaje de protecție, hârtie rigidă, plăci de spumă, lemn, covoare, plastic, carduri de credit, pop up-uri, viniluri pentru bannere, etichete, fibră de sticlă, aluminiu subțire, cauciuc și alte materiale speciale.

Preturi masa de taiere digitala si decupare pe contur

DECUPARE PE CONTUR (SE CALCULEAZA ARIA DE INCADRARE)4
EUR/MP
APLICARE BANDA SDA PE COLTURI DE 10 CM0,4
EUR/PLACA
About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR