Elimină erorile, economisește timp și reduce pierderile. i-cut Suite este o colecție de programe pre-producție destinate în mod special utilizatorilor de format digital pentru imprimante de large format sau sisteme digitale de finisare. ESKO i-cut Suite îmbunătățește eficiența și rentabilitatea producției de format mare, indiferent de tipul, sursa și varietatea informațiilor despre task-urile primite.

I-Cut Suite se ocupă de toate blocajele din fluxul de lucru. De la presetarea fișierelor PDF, pregătirea grafică, crearea de layout-uri, imprimarea până la finalizarea înregistrării documentelor făcute automat de către server.

Prin intermediul utilizatorilor de Mac sau PC, operatorii pot monitoriza cu ușurință fluxul de lucru. Utilizatorii pot interveni atunci când este necesar printr-o listă completă de stare a job-ului respectiv. Sarcinile sunt procesate automat, eliberând operatorii de task-uri repetitive.

Software de imprimare pentru signalistică

Imprimarea semnelor sau fluxul de imprimare în format mare are propriul set de probleme și blocaje. Software-ul i-cut abordează aceste probleme printr-un set de module care se potrivesc fiecărui flux de imprimare prin semnătură, indiferent de brand-ul pentru care lucrăm.

i-Cut Suit oferă tot ce ar trebui să conțină un software de tipărire a semnalisticii: de la prefedinirea sarcinilor, optimizarea layout-urilor de semne, la precizia de tăiere îmbunătățită cu înregistrare vizuală.

Software de plotter pentru signalistică

Indiferent imprimăm semne pe imprimante de format mare sau semne de finisare pe un cutter mai mic, software-ul de tăiere i-cut Suite are toate instrumentele necesare pentru a ne asigura că maximizăm aspectul foii și reducem costurile cu materiale. Permite inserarea în mod economic a formelor rectangulare, diverse alte forme sau lucrări cu două laturi , iar printr-un aspect optimizat reduce timpul de producție. Indiferent de forma materialelor, opțiunea i-cut Layout este perfectă pentru lucrările și panourile cu dimensiuni mari. Plăcile neregulate pot fi definite pentru aplicații speciale precum: colțuri pentru cabine de expunere, tapițerii pentru pereți sau vitrine pentru magazine.

Despre Noi

ECHIPAMENTELE DE TIPAR DIGITAL INSTALATE VĂ ASIGURĂ BENEFICIUL UNOR COSTURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Hartă Site

Hartă Site

GDPR

GDPR