Formular de Comenzi + Încărcare fișiere (maxim 25 Mb)

FISIERE ACCEPTATE: .PDF, .CDR (MAX. COREL-21+CURBE OBLIGATORIU), .AI, .PSD, .TIFF, .EPS, .INDD, .ZIP+RAR)

Completați formularul alăturat și transmiteți cererea dumneavoastră cu cât mai multe detalii tehnice. Veți primi un răspuns în termen de 24 de ore!

INFORMARE COLECTARE SI PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL
ACORD PRELUCRARE IN SCOP DE MARKETING

Stimate Partener,

Acesta notificare vă este transmisă de către GLOBAL PRINT BDV S.R.L. cu sediul in Str. Stan Tabara Nr. 28-32, Etaj 2, Sector 5, denumită in continuare Global Print, în scopul conformării la cerinte stabilite prin Regulamentul UE 679/27.04.2016, privind protectia datelor cu caracter personal.

În vederea indeplinirii obligatilor contractuale si realizarii interesului legitim, precum și transmiterea de informatii personalizate catre parteneri in legatura cu actiunile promotionale, respectand standardele privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (legislația internă și dreptul comunitar-UE), Global Print vă poate solicita anumite date cu caracter personal. În acest sens, Global Print va prelucra, inclusiv in scop de marketing, printre altele, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cod de identificare personală, date carte identitate, imagine, telefon, fax, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, vârsta, profesia, sex, etc.

Prelucram datele dumneavoastră personale doar în măsura în care este necesar îndeplinirii scopurilor prevăzute mai jos, cu observarea masurilor legale de securitate și confidențialitate a datelor. Scopurile pot fi executarea unui contract, respectarea unei obligații legale, atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră, cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese, dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane), în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale, pentru motive tehnice, administrative și/sau operaționale, în vederea îmbunătățirii continue a site-urilor administrate de noi, pentru operațiuni de mentenanță sau de administrare a site-urilor, pentru asigurarea funcționalității acestora, pentru executarea de analizare a datelor, testare, operațiuni statistice și de cercetarea, pentru oferirea de conținut personalizat vizitatorilor și nu în ultimul rând pentru a vă putea oferi site-uri cât mai sigure.

Datele dvs. ar putea fi comunicate și unor parteneri de afaceri care ne furnizează anumite servicii care ne pun în contact cu dvs. și fără de care nu am fi în măsură să ne executăm obligațiile contractuale sau le-am executa mai dificil, mai lent, mai oneros. Spre exemplu vom putea comunica datele dvs. de contact societăților de curierat cu care colaborăm, pentru livrarea produselor comandate. Datele vor fi transmise si catre companii prestatoare de servicii precum: facilitare comunicare online tip chat ( ex. zendesk chat), analiza si performanta ( ex. Google Analtics ), securizare plati online (ex. mobilPay), autorități/instituții publice, autorități judecătorești (în limitele prevederilor legale și/sau ca urmare a unor cereri expres formulate). Confidențialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurată de către Global Print si colabratorii acesteia și nu vor fi furnizate către alte companii. În scopul realizarii unor actiuni de marketing cat mai aproape de necesitatile dvs. si numai daca veti fi de acord cu aceasta, vom colabora cu servicii de remarketing si/sau retargheting (ex. facebook Pixel), de socializare ( ex. instagram), de transmitere comunicari prin email (ex. mailchimp).

În vederea realizării scopului menționat, Global Print va prelucra si stoca datele cu caracter personal pe toata perioada declarata de pastrare a acestora, asigurandu-le securitatea si confidentialitatea in acord cu cerintele Regulamentului UE 679/2016. Ulterior încheierii termenului de pastrare informatile ce contin date cu carcter personal vor fi distruse conform legii.

Aveți dreptul de a ne solicita printr-o cerere scrisa transmisa prin email la [email protected] sau postal la adresa de contact specificata in site, să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm. În anumite cazuri, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri). În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ oricand fără insa a afecta prelucrarea efectuata pana la acea data. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru că avem un interes legitim în a proceda astfel, aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.
Pentru informatii detaliate referitoare la gestionarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati www.largeformat.globalprint.ro/confidentialitate
Pentru informatii complete referitoare la conditiile de utilizare a site-ului, va rugam sa accesati www.largeformat.globalprint.ro/termeni-si-conditii
Pentru intrebari sau reclamatii va rugam sa il contactati pe dnul Adrian Magda (DPO Global Print - responsabil protectie date personale), la adresa de e-mail: [email protected]