roll up personalizat

Sisteme de afisaj

Apreciind necesitatea de a alege sisteme de afisaj dintr-o gama cat mai variata de produse, va propunem nu una ci trei game diferite de sisteme, cataloagele producatorilor fiind disponibile aici: https://largeformat.globalprint.ro/cataloage-comenzi-corporate/. Astfel, urmarim sa eliminam orice limitare a creativitatii si a exprimarii valorilor brandului dvs. Inca din primele faze de dezvoltare a proiectelor va punem la dispozie know-how-ul nostru prin servicii de consiliere, urmand ca in faza imediat urmatoare sa beneficiati de serviciile creativilor si senior graphic designerilor nostri. Utilitatea, eficienta in manipulare si utilizare sunt aspecte pe care vizam pentru fiecare element al sistemelor de afisaj personalizate.
O dotare tehnica de ultima generatie, atat cu privire la acoperirea tuturor tehnologiilor de print largeformat (cerneala pe baza de apa, latex, ecoSolvent sau UV), cat si cu privire la facilitatiile de finisare automatizata, pot crea premisele realizarii de sisteme de afisaj personalizate, conforme celor mai exigente standarde. Acestea sunt argumentele pentru care este sustinuta politica de realizare constanta de investii in cele mai noi tehnologii (detalii: https://largeformat.globalprint.ro/investitii-de-2-mil-euro-si-training-pentru-anul-2019/).

Roll up bannere personalizate – sistem afisaj cu pret avantajos

Roll up-ul este un excelent sistem de afisare fiind portabil, avand un pret foarte mic in comparatie cu vizibilitatea oferita si usurita utilizarii (in cateva secunde pentru a fi instalat de catre orice persoana). Acest sistem de afisaj este recomandat pentru diverse evenimente, sali de conferinte si chiar pentru zone de retail pentru promovarea de produse, fiind un excelent suport de mesaje de marketing si comunicare.
Roll up-ul este compus dintr-un sistem din aluminiu ce poate fi pliat si ambalat intr-o husa speciala si banner-ul personalizat. Astfel, roll up-ul poate fi utilizat in diverse locatii functie de evenimente (targuri, conferinte lansari produse, trainning-uri, sali de asteptare, meeting room, sampling-uri, vitrine, mall-uri, showroom-uri, supermarket-uri, receptii hoteluri, universitati, etc) si poate fi utilizat pentru comunicarea de mesaje diferite, prin posibilitatea de a se schimba bannerul roll up-ului.
Suplimentar sistemului standard ce permite instalarea unui banner de 85 x 200 cm, va propunem si roll up-uri de dimensiuni mai mari precum 100/120/150 X 200 cm sau cu personalizare pe ambele fete ale banner-ului.

Roll up bannere – tehnologii folosite pentru personalizare

Personalizarea roll up banner-ului se poate face cu cerneala pe baza de apa fara substante chimice daunatoare sau cerneala pe baza de latex pentru a se obtine o mai buna rezistenta la zgariere. Pentru ambele tehnologii utilizam printere de ultima generatie, care pe langa realizarea unui print de inalta rezolutie (2400 dpi si 12 culori – stand fiind utilizate 4 sau 8 culori) permit si obtinerea unui pret foarte competitiv. Pentru detalii suplimentare echipamente de print roll up bannere, vizitati https://largeformat.globalprint.ro/print-apa/ pentru printer Canon cu cerneala pe baza de apa https://largeformat.globalprint.ro/print-latex/ si pentru printerul HP 375 cu cerneala latex. Indiferent ca doriti sa verificam fisierul dvs. grafic, fie ca doriti sa realizam creatia grafica pentru roll up, echipa noastra de designeri va sta cu drag la dispozitie.
Preturile pentru roll up personalizat incep de la 27,9 euro + TVA si pot varia in functie de sistemul si de materialul de print dorit. Recomandam sistemele premium pentru o utilizare indelungata si printul la rezolutie inalta pe material blockout special pentru roll up banner. Ca o noutate, puteti opta pentru print banner roll up pe material textil cu spate gri. Materialul textil asigura un aspect premium al printului realizat datorita texturii fine. Este foarte important faptul ca marginile banner-ului nu se mai indoiesc, datorita elasticitatii scazute a materialului care astfel sta mai bine tensionat. In functie de solicitari se pot folosi si alte materiale astfel incat sa puteti eficientiza pretul roll up-urilor.
Pentru ca imaginea conteaza, alegeti roll up banner-ul cel mai bun! Choose only the best or nothing !
PENTRU DETALII SUPLIMETARE & CERERE OFERTA ROLL UP BANNER NE PUTETI CONTACTA AICI

People stopper personalizat

People stopper-ul este un excelent sistem de afisare datorita faptului ca este foarte usor de utilizat si ca are un pret mic in relatie cu suprafata de print disponibila. Privirile trecatorilor vor fi atrase cu usurinta, astfel incat sa puteti sa va faceti cunoscuta oferta comerciala. Acest sistem de afisaj denumit si capra sau panou sandwich sau panou stradal, este recomandat pentru afisarea spre exemplu a meniului zilei pentru industria HoReCa, pentru diverse atentionari precum podea umeda sau pastrare distantare sociala si chiar pentru zone de retail pentru promovarea de produse, fiind un excelent suport de mesaje de marketing si comunicare. In functie de cerintele activitatii comerciale se poate alege atat people stopper indoor cat si people stopper outdoor, fiind disponibile mai multe tipuri de sisteme realizate fie din aluminiu anodizat si rame click pentru o schimbare facila a afisului printat, fie din plastic pentru rezistenta la umiditate si decolorare la expunere la raze UV, fie din lemn cu tabla de scris cu creta sau marker pentru obtinerea unui touch cat mai personal si pentru schimbarea facila a meniului zilei spre exemplu. Tipurile de panouri stradale people stopper disponibile sunt urmatoarele:

 • People stopper din aluminiu anodizat A1 standard cu rame click de 25 sau 32 mm (fie cu colturi rotunjite sau colturi drepte functie de posibilitatea de a fi atinse de catre trecatori),
 • People stopper tip A din plastic pentru o buna rezistenta la ploaie si raze solare. Se poate utiliza cu succes pentru locuri de joaca, parcari si zone pietonale.
 • People stopper tip A din lemn pentru o cat mai buna potrivire cu mediul ambiant de exemplu pentru un restaurant rustic.
 • People stopper batant pentru rezistenta la vant si cu baza ce poate fi incarcata cu apa, nisip sau sare industriala. Foarte util pentru afisare exterioara fiind un panou stradal watterproof.
 • People stopper tip T intors pentru un aspect mai deosebit ce va putea potenta informatia afisata.
 • People stopper tip piramida pentru promovare de produse sau mesaje speciale.
 • People stopper poster trap pentru o introducere a printului pe o placa rigida, astfel fiind posibile dimeniuni mari de pana la 150 cm. In plus si baza in unghi de 45 de grade poate fi personalizata.
 • People stopper Write-On tip A pentru a schimba cu usurinta spre exemplul meniul zilei. Se va putea scrie cu markerul sau creta.
 • People stopper cu un cadru metalic rotativ, astfel incat printul sa se poata invarti pentru a atrage atentia trecatorilor.
 • People stopper cu display iluminat cu led si baterie integrata ce poate fi utilizat atat indoor cat si outdoor.
 • People stopper custom, astfel incat sa puteti obtine dimensiunile, forma si functionalitatile perfect adaptate necesitatilor dvs.
  Beneficiati de preturi incepand de la 65 euro + TVA (dimensiuni poster afisat 50 x 70 cm) si de posibilitatea de a primi sistemul de afisaj direct la sediul companiei dvs. prin livrare curierat rapid, greutatea produslui impachetat fiind de cca 15 Kg.
  PENTRU DETALII SUPLIMETARE & CERERE OFERTA PEOPLE STOPPER NE PUTETI CONTACTA AICI

Productie publicitara – Pop-up spidere

Pop-up spiderele sunt imbatabile din punct de vedere al portabilitatii si al pretului achitat in raport cu efectele obtinute. Suprafata mare de print permite realizarea de layout-uri aerisite, capabile sa transmita eficient mesajul dvs. la diverse targuri, conferinte si evenimente la care doriti sa participati. Astfel, puteti sa apelati la pop-up spidere inclusiv pentru evidentierea unei game noi de produse intr-un showroom (ca exemplu putem avea in vedere industria auto sau cea cosmetica) sau pentru evenimente de lansare de produse.

Pop-up spider - Avantaje

Pretul relativ scazul coroborat cu vizibilitatea ridicata in mediul de afisare, usurinta de transportare la diverse locatii (impachetat incape intr-o geanta) si posibilitatea de a fi montat si demontat de catre colegii dvs., fac din pop-up spider unul dintre cele mai eficiente si flexibile produse publicitare.
Pop-up Spider-ele sunt disponibile in diverse dimensiuni si forme, profilele si cadrele utilizate fiind configurabile pentru o perfecta adaptare la necesitatile dvs. Structura metalica tip spider fiind extensibila, asigura o buna tensionare a materialului textil printat personalizat. In functie de evenimente si de periodicitatea organizarii campaniilor de promovare, aceeasi structura a pop-up spiderelor poate fi utilizata pentru printuri diferite.
PENTRU DETALII SUPLIMETARE & CERERE OFERTA SPIDERE PUBLICITARE NE PUTETI CONTACTA AICI

Productie publicitara – Steaguri personalizate

Daca va doriti sa fiti remarcati inclusiv in mediul outdoor, cu siguranta puteti alege steaguri personalizate, datorita rezistentei printului la intemperii dar si datorita usurintei de instalare indiferent de locatie. Steagurile pot fi folosite la evenimente in aer liber (in camp pentru industria Agro sau pe plaja pentru industria HoReCa, etc), in anumite zone a marilor centre comerciale, la sediul companiei dvs., pe trotuarul din fata magazinului dvs., etc.
Steagurile personalizate pot avea diverse forme precum lacrimă sau pană si inaltimi ce pot depasi 4 m. Suportul stegurilor este foarte rezistent, fiind realizat din aluminiu sau din fibra de carbon. Pentru o instalare usoara pe orice tip de suprafata si pentru a beneficia de toate avantajele steagurilor personalizate (rezistenta la vant, ploaie si raze solare intense) este foarte importanta alegerea corecta a bazei. In functie de suprafata de instalare a steagurilor, baza poate fi standard in forma de cruce sau patrata, pentru spatii drepte indoor, baza tarus pentru montare in camp prin infigere direct in pamant, baza colac pentru adaptare la sufrafete neregulate, baza surub pentru montaj in iarba, roata sau pentru perete.
Printul realizat pe steaguri personalizate trebuie sa fie rezistent la decolorare la expunerea in raze solare si la ploaie, motive pentru care solutia optima este tehnologia printului digital cu cerneala ecoSolvent. Materialul suport pentru print este un material sintetic realizat dintr-un polyester rezistent, dar care asigura o foarte buna calitate a imaginilor printate si implicit pentru acele steaguri personalizate pe acest material.
PENTRU DETALII SUPLIMETARE & CERERE OFERTA STEAGURI PERSONALIZATE NE PUTETI CONTACTA AICI

Sisteme de afisaj – Plexiglass & Metalice

Prin prelucrare cu fir incins si termosudare se poate obtine o gama foarte larga de produse precum: urne plexiglass pentru diverse campanii, suport tablete cu picior pentru podea sau de tejghea, aviziere, suport meniuri, calareti din plexiglass, suport cataloage, suport pliante, info desk, standuri brosuri, etc.
Suplimentar produselor standard putem pe baza schitei dvs. sa realizam sisteme de afisaj customizate, astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor dvs.
Pentru a vizualiza si descarca cataloagele pentru toate sisteme de afisaj disponibile, puteti sa vizitati: https://largeformat.globalprint.ro/cataloage-comenzi-corporate/.

Suplimentar va recomandam sa introduceti in mixul dvs. de media produse productie publicitara, precum casete luminoase, totemuri personalizate, afise, postere, tapet si signalistica. Pentru informatii complete sisteme de afisaj, va invitam sa vizitati aici.

Solicitati Oferta

PUTETI INCARCA FISIERE DE MAXIM 25MB