Imprimanta print APA

Folosim 2 tipuri de imprimante pentru formate largi, de mare productivitate, CANON 8400 110 cm pe 8 culori și CANON 8400S de 110 CM cu pigmenți în 12 culori. Deținem 2 bucăți instalate în 2019 de imprimante CANON 8400 S, care au cel mai mare număr de culori disponibil pe un printer large format – asigură cel mai mare gamut de culoare și cel mai înalt nivel de fidelitate/calitate a printului. Aceasta este ideală pentru medii de producţie fotografică, artistică şi de verificare. Oferă o reproducere îmbunătățită a negrului și obținerea de gradații în zonele întunecate ce asigură o imprimare de calitate excepțională în aplicațiile foto. Acuratețea textului și a liniilor precum și armonia excelentă a culorilor fac această imprimantă ideala pentru aplicațiile de verificare de înaltă precizie. Se poate utiliza fără probleme în medii publice pentru grădinițe, clinici, cabinete, deoarece cerneala nu are miros, fiind 100% safe.

Pe partea de procesare a culorilor suntem licențiați cu softul de management Roland VersaWorks, pentru calitate înaltă și un ritm de producție crescut.

Alte specificații:

▹calitate foto true 100% (rezoluție 2400 dpi);
▹capacitate de producție de până la 45.000 mp pe lună.

Certificări deținute:

FOGRA - reprezintă nu doar o garanție a calității, ci și o confirmare a nivelului tehnic și de know-how al procesului de producție folosit.

PANTONE – pentru a reproduce și proiecta în cel mai realistic mod culorile PANTONE.

Imprimare la eficiență maximă, sistem inovator de cerneală pe bază de pigmenți în 12 culori, care permite printarea pe o rezoluție de până la 2400 dpi. Se folosește îndeosebi pentru tablouri și lucrări fine art datorită calității imprimării şi a fiabilității excelente. Pentru proiecte de interior tipul de cerneală e 100% safe (nu are miros).

Despre Noi

ECHIPAMENTELE DE TIPAR DIGITAL INSTALATE VĂ ASIGURĂ BENEFICIUL UNOR COSTURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE.

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Hartă Site

Hartă Site

GDPR

GDPR