FotoGravura Laser

Pentru realizarea de detalii extrem de fine, pentru fotogravura pe materiale metalice, piele sau alte materiale premium, am preferat solutia laserului produs de catre Universal Laser System din SUA.

Sursa laserului asigura o durata de functionare de pana la 30.000 de ore, iar marimea aterialelor ce pot fi gravate / taiate este de 584 mm latime, 229 mm grosime si 737 mm grosime (cu posibilitatea de ajustare pana la 2000 mm lungime). Cu asistare de aer, eliminând căldura și gazele combustibile de pe suprafața de tăiere pentru a preveni arderea în timpul lucrului de gravare și cu un ventilator de răcire încorporat pentru o ventilație eficientă.


Software-ul marca inregistrata 1 Touch Laser Photo, este o solutie unica de resterizare ce permite obtinerea de fotografii gravate la o calitate greu de egalat.


Gama materialelor ce pot ti prelucrate laser este practic nelimitata, putandu-se realiza materiale de signalistica, produse promotionale personali­zate, mock-upuri, piese industriale, poate fi folosit pentru a grava pe lemn, bambus, plexiglas, cristal, piele, cauciuc, marmură, sticlă, potrivit pentru reclame, cadouri, pantofi, jucării.