Noi resurse pentru eficientizarea POSM Display și alte materiale

Display-urile POSM și celelalte materiale de trade marketing constituie elemente fundamentale în orice campanie de promovare de produse. Ele reprezintă legătura directă între brand și publicul țintă, oferind o platformă vizuală și creativă pentru a expune produsele în mod atrăgător. Calitatea ireproșabilă a acestor display-uri este imperativă, atât din perspectiva estetică, cât și din cea funcțională. Designul lor ar trebui să reflecte identitatea brandului într-un mod profesionist și coerent, punând în evidență atuurile produselor promovate. Fiecare element vizual ar trebui să fie gândit strategic pentru a atrage atenția consumatorilor și pentru a transmite mesajul dorit.
În plus, funcționalitatea acestor display-uri trebuie să fie impecabilă, asigurând o prezentare eficientă și accesibilă a produselor. Materialele POSM ar trebui să fie durabile, ușor de asamblat și să ofere un suport adecvat pentru produsele expuse. În acest fel, se creează o experiență pozitivă pentru clienți și se maximizează impactul campaniei de promovare.
Este important să se acorde atenție detaliilor în crearea acestor materiale, pentru a asigura că acestea nu doar îndeplinesc scopul lor practic, dar și că aduc un plus estetic întregii campanii de marketing. Prin abordarea cu seriozitate a calității și a designului, se consolidează imaginea brandului și se sporește eficacitatea eforturilor de promovare a produselor.

CALITATE ȘI PROFESIONALISM


Un display de înaltă calitate nu reprezintă doar un simbol al poziționării afacerii, ci și o modalitate eficientă de a reduce costurile. Dar de ce este acest lucru adevărat?
Fiind realizate din diferite materiale, de la varianta ecologică de carton ondulat aprobat de FSC, PAL, HDF, MDF sau alte derivate din lemn dar si display-uri din FOREX, Foam Board, KOMATX și până la diferitele derivate de PVC, nu există limite pentru posibilitățile creative de design posibile. Un display de calitate nu doar îndeplinește funcționalitatea practică, ci și adaugă o notă de eleganță și durabilitate în prezentarea produselor. Prin alegerea atentă a materialelor și a designului, afacerea nu doar economisește costuri, ci și comunică un mesaj puternic despre standardele înalte la care se conformează.

INVESTIȚII ÎN APARATURĂ DE SPECIALITATE


Experți în domeniul produselor personalizate, POSM și trade marketing, cunoaștem obstacolele pe care le întâmpină brandurile care aleg această metodă atractivă de promovare. De aceea, în perioada 2019 – 2023, au fost făcute investiții de aproximativ 5 milioane euro în aparatură care include CNC-uri de aplicare automată de adeziv și lipire prin presare mecanică uniformă. Acestea au crescut în premieră în România greutatea maximă admisă pe POSM Displays din carton ondulat până la 30 de kg per poliță / 100 kg per display, pentru a susține și produsele mai voluminoase cu succes o perioadă lungă de timp, fără a se dezlipi sau deforma. Pentru alte tipuri de materiale, precum HDF-ul, greutatea totală suportată de display ajunge și la 200 kg, aproximativ 50 de kg pe fiecare poliță.

O investiție semnificativă a fost făcută pentru optimizarea timpilor de producție ai display-urilor prin utilizarea tehnologiei CNC de tăiere și biguire, în special cu ajutorul noului Elitron Kombo TH. Acesta se diferențiază de modelele anterioare prin prezența a două punți automate, o caracteristică distinctivă în comparație cu CNC-urile tradiționale care dispun de o singură punte.
Prin implementarea acestui CNC avansat, procesul de fabricație a display-urilor este realizat într-un interval de timp semnificativ mai scurt față de estimările obișnuite. Cu cele două punți automate, Elitron Kombo TH contribuie la accelerarea procesului de tăiere și biguire, rezultând într-o eficiență sporită și un timp de producție redus.
Această investiție nu doar că optimizează procesele tehnologice, ci și oferă un avantaj competitiv prin capacitatea de a produce display-uri de calitate într-un timp record. Performanța crescută a echipamentului aduce beneficii tangibile, inclusiv creșterea productivității și reducerea costurilor asociate cu timpul de producție extins.

Alte investiții reprezentative au fost de asemenea printerele de mare capacitate din categoria Flagship DURST P5 250 WT și DURST P5 350, certificate FOGRA, atingând cele mai înalte standarde din industrie din punct de vedere al calității, respectării culorilor PANTONE dar și optimizării de timp și de costuri prin economisirea de energie datorită lămpilor LED utilizate de DURST P5 350, care înlocuiesc lămpile uzuale, poluante, cu mercur, dar și optimizarea consumului de cerneală utilizată pentru obținerea unui rezultat la o calitate superioară, fotografică, indiferent de format. Durst P5 350 a primit de asemenea premiul în cadrul EDP Awards pentru calitatea print-urilor dar și pentru performanța tehnologică.

GRAPHIC DESIGNERI CU PESTE 10 ANI EXPERIENȚĂ


O modalitate de prezentare interactivă precum display-ul POSM atrage atenția clienților din grupul țintă în special datorită elementelor de design creativ. Pentru a ne asigura că produsul final respectă standardele atât estetice cât și de rezistență, oferim și servicii in house de design grafic. Se utilizează software de ultimă generație specializat, achiziționat prin proiectul de investiții din ultimii ani. Astfel, este asigurată o experiență pozitivă, cu impact pozitiv asupra vânzărilor dar și awareness-ului de brand. Designerii noștri, cu mai mult de 10 ani experiență în domeniu, reușesc să ofere o perspectivă nouă, mai creativă, dar care să respecte manualul de branding al oricărui business.

Prin aceste investiții strategice, facem posibilă o gamă variată și completă de posibilități creative, la costuri competitive.

Oferim un pachet de servicii complementare ideal pentru business-urile care își doresc o colaborare profesionistă, cu produse care depășesc așteptările, livrate la timp și ireproșabile din punct de vedere estetic. Descoperiți o nouă modalitate de a atrage privirile și elevați imaginea brand-ului dumneavoastră prin intermediul celor mai creative display-uri POSM.

Your email address will not be published. Required fields are marked *