productie publicitara

Sfaturi pentru a integra producția publicitară în campaniile de marketing

Campaniile de marketing sunt o necesitate dacă întreprinderile doresc să atragă atenția asupra produselor și serviciilor lor.

Când vine vorba de realizarea unei campanii de marketing de succes, mărcile pot investi sume uriașe de bani dezvoltând lucrarea doar pentru a constata că eșuează la punctul de livrare din cauza unei strategii slab unificate. Pentru a vă asigura că aveți o comunicare adecvată scopului, este necesară alegerea de producție publicitară adaptată nevoilor dvs. Prin integrarea producției și a strategiei de la începutul comunicării, companiile vor atinge consistența mărcii, eficiența proceselor și economiile de producție.

Datorită campaniilor de marketing și a producției publicitare, companiile au acum mai multe opțiuni ca niciodată pentru a spori gradul de conștientizare a mărcii, a genera vânzări și a educa oamenii despre produsele lor.

Cu toate acestea, nu toate campaniile de marketing sunt la fel. În timp ce unele sunt utilizate pentru ca numele dvs. de marcă să fie recunoscut de un public mai larg, altele vând un anumit serviciu sau le spun clienților actuali despre actualizările produselor.

Cu ajutorul serviciilor de producție publicitară puteți să alegeți campania de marketing potrivită pentru obiectivele afacerii dvs.

Ce este o campanie de marketing?

O campanie de marketing este un set de strategii utilizate de companii pentru a atinge obiective specifice, cum ar fi creșterea gradului de conștientizare a mărcii, furnizarea de informații clienților sau lansarea unui nou produs. Campaniile de marketing de succes nu numai că au un obiectiv clar definit, ci și aleg metoda potrivită de producție publicitară pentru a încerca să-l atingă.

Indiferent ce tip de producție publicitară alegeți, scopul ar trebui să fie întotdeauna același: să atingă obiectivul campaniei.

Vestea bună este că, deși alegerea celor mai bune servicii de producție publicitare pentru obiectivul dvs. necesită timp, va avea întotdeauna aceleași componente:

Componente ale campaniilor de marketing de succes:

 • Un obiectiv: doriți să vindeți un produs nou sau să anunțați clienții dvs. actuali că o parte a serviciului dvs. s-a schimbat? Acestea sunt exemple de obiective diferite. Odată ce decideți ce doriți să realizeze campania de marketing, este mai ușor să creați un obiectiv singular și să alegeți tipul de producție publicitară potrivită.
 • O ofertă: oferiți o testare a produsului sau mostre gratuite? Oferta dvs. va pregăti modul în care campania dvs. de marketing este comunicată publicului dvs.
 • Publicul: faceți publicitate clienților actuali? Sau încercați să atrageți clienți noi? Publicul țintă pentru campania dvs. de marketing va avea impact asupra tuturor.
 • Un mesaj clar: doriți să vindeți? Doriți să creați conștientizarea mărcii? Oferiți câteva cadouri? Decizia asupra unui mesaj clar și respectarea acestuia pe tot parcursul campaniei de marketing este esențială pentru succesul acestuia.

Acestea sunt noțiunile de bază ale campaniilor de marketing care să vă ajute în alegerea producției publicitare.

Obiectivele generale ale campaniilor de marketing prin producție publicitare pot include:

 • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii.
 • Îmbunătățirea percepției clienților despre afacerea dvs.
 • Schimbarea convingerilor clienților.
 • Lansarea unui nou produs.
 • Generarea de oportunități.

Tipuri de campanii de marketing

Una dintre cele mai importante decizii ale unei campanii de marketing este de a decide ce tip de campanie doriți să derulați.

Da, activele de proiectare și mesageria sunt cruciale, dar dacă lansați o campanie de marketing pe care publicul dvs. țintă nu o folosește, nu veți fi recompensat pentru eforturile depuse. Înainte de a ajunge chiar la faza creativă a unei campanii de marketing, trebuie să alegeți ce tip de campanie veți desfășura.

Mai jos regăsiți câteva tipuri de campanii de marketing care vă pot ajuta în alegerea celui mai bun serviciu de producție publicitară:

 • Campanie de conștientizare a mărcii.
 • Campanie de rebranding.
 • Campanie de lansare a produsului.
 • Campanie de marketing pentru parteneri.
 • Campanie de marketing conversațional.

Care sunt cele mai bune tipuri de producție publicitară pentru afacerea dvs?

Nimeni nu poate răspunde la această întrebare până nu aveți niște obiective clar definitivate și până nu găsiți o companie specializată în producție publicitară. Pentru a identifica ce tip de marketing este cel mai bun pentru afacerea dvs., trebuie să începeți cu obiectivele companiei și apoi să vă amintiți ce încercați să realizați pentru clienții dvs.

Mai important decât identificarea celui mai bun tip de campanie pentru afacerea dvs. este identificarea firmei care va crea, comunica și livra producție publicitară.

Serviciile de producție publicitară includ semnalizare indoor și outdoor, cum ar fi:

 • panouri publicitare
 • casete luminoase
 • bannere publicitare
 • postere personalizate
 • afișe publicitare
 • tapet personalizat și fototapet personalizat
 • totemuri publicitare
 • signalistică

Ce tipuri de producție publicitară alegeți?

Casete luminoase:

Alegerea unei casete luminoase nu trebuie să fie dificilă, trebuie doar să scrieți o listă cu cerințele dvs. pentru a descifra care este stilul cel mai potrivit pentru dvs. Trebuie să vă gândiți la dimensiunea mesajului pe care doriți să îl comunicați. Nu este utilă o casetă luminoasă pentru a promova o imagine mică, iar acesta este un alt avantaj al casetelor luminoase: dimensiunea. Un avantaj al casetelor luminoase este că pot fi personalizate atât în dimensiune, cât și în finisaj.

Bannere publicitare:

O producție publicitară prin bannere este o modalitate excelentă pentru companii de a viza consumatorii relevanți. Cu cât este mai avansat suportul publicitar, cu atât este mai scumpă rata de producție. Este posibil ca publicitatea scumpă să nu fie fezabilă pentru întreprinderile mici. Deci, bannere publicitare sunt o alternativă bună, deoarece sunt una dintre cele mai ieftine, dar cele mai eficiente metode de utilizat.

Totemuri publicitare:

Există multe forme de producție publicitară pe care întreprinderile le utilizează ca parte a strategiilor lor de marketing și a campaniilor de publicitate. Printre cele mai populare – și eficiente se numără și totemurile publicitare. Acestea sunt semne de sine stătătoare pe care le veți vedea adesea afișate la marginea drumului sau în parcurile comerciale și în facilitățile de agrement. Sunt versatile prin faptul că pot fi așezate pe orice fel de teren – dur sau moale – în aproape orice locație pentru a afișa în mod vizibil informațiile sau mesajul pe care doriți să îl transmiteți oamenilor.

Postere personalizate:

Un poster personalizat vă poate ajuta să creați un impact vizual imediat asupra publicului. În plus, acestea oferă mesajului dvs. multă expunere și, atunci când sunt plasate în zone cu trafic intens, posterele vă permit să ajungeți la mai multe tipuri diferite de oameni. Locația pe care ați ales-o va juca un rol crucial. Veți dori să vă asigurați că afișele dvs. sunt plasate în zone cu mulțimi de oameni și constante, cum ar fi centre comerciale, holuri, cafenele sau cafenele.

Dacă vă gândiți să utilizați producție publicitară pentru a vă promova afacerea, contactați profesioniștii în domeniu care vă vor oferi rezultate de cea mai bună calitate. Identitatea dvs. de marcă și reputația dvs. de afaceri sunt foarte importante. Rețineți că produsul final va fi o reflectare a companiei dvs.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR