Idei de marketing pentru a vă îmbunătăți afacerea

POSM sau Point Of Sales Material Display sunt materiale publicitare utilizate de companii pentru a transmite mesajul lor sau pentru a comunica informații consumatorilor la punctul de vânzare.

Ce este marketingul cu ajutorul POSM display?

 

Marketingul prin POSM atrage clienții să facă o achiziție suplimentară aproape de casa de marcat. Un POSM display este adesea folosit cu articole pe care un client ar putea să nu intenționeze să le cumpere la intrarea în magazin.

Cel mai frecvent, afișând standuri carton veți încuraja clienții să cumpere ceva suplimentar. Marketingul prin POSM display poate fi utilizat pentru multe tipuri de produse. Acesta funcționează adesea cel mai bine cu oamenii care se grăbesc sau sunt capabili să facă achiziții impulsive. De asemenea, sunt eficienți în stimularea interesului oamenilor pentru produsele noi pe care nu le-au încercat încă.

Marketingul este mai mult decât potrivirea formei cu funcția

 

În fiecare industrie și segment de piață, diferențierea mărcii de concurență reprezintă o luptă acerbă. Procesul de marketing nu face excepție – companiile de pretutindeni au ajuns să înțeleagă că oamenii pot obține orice serviciu dintr-o multitudine de surse, astfel încât un plan de marketing de succes este cheia de bază. POSM display poate conduce consumatorii dincolo de orice preocupări de calitate și își concentrează comportamentul pe un lucru: captarea atenției oamenilor pentru a cumpăra produsele dvs.

De ce funcționează atât de bine marketingul prin POSM display?

 

De ce este acesta un mod atât de eficient de a obține vânzări suplimentare? În primul rând, aveți deja un public care a luat decizia de a cumpăra ceva, ceea ce face mai probabil ca aceștia să fie deschiși să cumpere un articol suplimentar – atâta timp cât este relativ ieftin.

În al doilea rând, articolele „suplimentare” relevante pot servi drept memento clienților și pot declanșa impulsul lor de a cumpăra.

În cele din urmă, nimănui nu-i place să aștepte la coadă, așa că de ce să nu profitați de acest lucru și să plasați standuri carton? Transformați ceea ce ar putea fi considerat o neplăcere la cumpărături într-o extensie a experienței de cumpărare. În loc să lăsați oamenii să se plictisească atunci când stau la rând, creați un POSM display care să le consolideze decizia de a cumpăra un produs, menținându-i angajați și interesați în timp ce așteaptă.

Există mai multe tipuri de POSM display care se pot clasifica pe baza aplicației lor:

 

Floor display

 

POS-urile de tip floor display, sunt proiectate pentru a fi așezate direct pe pardoseala magazinului. Atunci când se construiește o strategie eficientă de comercializare, cei mai de succes comercianți integrează floor display personalizate pentru a profita de avantajele oferite de acest tip de afișare. La rândul lor, aceste standuri carton pot contribui, de asemenea, la creșterea vânzărilor în magazinul dvs.

Un afișaj de podea personalizat și interesant este unul despre care clienții vor vorbi, vor face fotografii, vor distribui pe rețelele de socializare și, în general, vor crea marketing semnificativ, în timp ce interacționează cu produsul.

Palet Display

 

Este important să înțelegeți obiectivele mărcii. Încercați să maximizați profitul pe unitate sau să câștigați cota de piață? Care sunt riscurile și beneficiile fiecărei strategii? Luarea unei decizii asupra celei mai potrivite forme de POSM display este crucială și trebuie să vă puneți o serie de întrebări pentru identificarea priorităților de proiectare și economice.

Cele mai bune palet display evidențiază marca, maximizează spațiul și prezintă produsul într-un mod care informează rapid și îndrumă clienții spre decizia lor de cumpărare.

Soluția POSM Display-urilor realizate la dimensiuni optimizate pentru expunere pe palet este utilizată în situația în care standurile sunt livrate cu produsele deja introduse. Astfel, manipularea și transportul se fac în condiții de siguranță.

Display cu agățătoare

 

Contrar ideii de „umerașe” care atârnă de pe rafturi, display-ul cu agățătoare poate fi expus pe tavan sau acoperiș. Un astfel de POSM display este atractiv și deține avantajul de a fi plasat într-o poziție unică pe care clienții să nu o rateze.

În majoritatea magazinelor, POSM display-urile pot fi găsite pe aproape fiecare culoare. Acestea reprezintă o modalitate prin care producătorii își pot evidenția marfa, cu avantajul suplimentar al publicității la fața locului.

Cartonul s-a dovedit a fi cel mai bun material pentru POSM display din mai multe motive excelente:

Cartonul este accesibil

 

Un POSM carton este mult mai ieftin decât plasticul, metalul sau lemnul, care sunt principalele alternative. De asemenea, costul transportului este un bonus suplimentar, deoarece cartonul este mult mai ușor decât alte materiale.

Fabricarea este rapidă

 

Este mult mai rapid să aveți standuri carton decât unele din plastic, metal sau lemn, făcând posibilă implementarea rapidă a unei noi strategii de comercializare. Apoi, dacă trebuie făcute modificări la un design inițial după lansarea acestuia în magazine, o nouă versiune poate fi creată rapid și livrată în locul său. Acest lucru este perfect pentru campaniile scurte de marketing sezoniere.

Este versatil

 

Un design pentru standuri carton poate fi ușor modificat pentru a se potrivi cel mai bine cu cerințele dvs. Fie că este vorba de adăugarea de rafturi sau de buzunare pentru a ține un anumit produs, fie de adăugarea unei suprafețe mari, plane pentru o imprimare colorată cartonul poate fi tăiat și modelat cu ușurință.

Asamblare ușoară

 

Odată ce POSM display ajunge la magazinul dvs, acesta trebuie să fie asamblat de către personal, iar un POSM carton poate fi montat cu ușurință fără instrumente, făcându-l foarte ușor de utilizat.

Este durabil

 

Un POSM carton va putea rezista la uzura normală pe durata unei campanii de marketing, iar cartonul ondulat are integritatea fizică pentru a susține greutatea produselor care sunt afișate pe acesta.

Implicați consumatorii

 

Pentru a avea un impact, puteți chiar să interacționați cu potențialii clienți pentru a le atrage atenția asupra produselor dvs. Cum puteți face acest lucru? Prin demonstrații, degustări, testare de produse, oferirea de mostre gratuite etc.

POSM Display este un instrument excelent pentru creșterea vânzărilor. Atunci când este proiectat eficient, clienții se bucură de cumpărături, ceea ce îi motivează să cumpere produsele. Acest lucru ajută, de asemenea, profitul întreprinderilor. Când informațiile de pe POSM display sunt disponibile rapid și atractive, oamenii vor avea tendința de a vă achiziționa produsele.

Your email address will not be published. Required fields are marked *