tipografie print digital large format

Ce servicii îți poate oferi o tipografie print large format?

În prezent, lumea a început să descopere semnificația pe care serviciile de imprimare digitală o aduc afacerilor lor. Deși este adevărat că tipărirea offset joacă un rol major în majoritatea materialelor publicitare ale întreprinderilor, există și beneficii enorme pe care le poate oferi tipărirea digitală. Mai jos regăseşti doar câteva dintre motivele care te vor face să alegi servicii oferite de o tipografie print digital large format.

Tipărire la cerere

Nu este nimic mai stresant decât să afli că afișele și bannere comandate nu sunt gata toate. Desigur, nu poți angaja instant pe altcineva să le tipărească pentru tine. Majoritatea tipografiilor nu vor accepta comenzi de urgență. Acesta este momentul în care un serviciu de tipografie print digital large format este extrem de important.

În tipărirea digitală pentru producţie publicitară nu este nevoie de plăci sau de alți factori pentru a imprima. O companie de tipărire digitală poate colecta cu ușurință acele fișiere sau date direct de pe computer, USB sau printr-un e-mail. Apoi vor imprima instantaneu numărul de copii dorite.

Acest lucru este valabil și pentru fișierele sau documentele de tip rush pe care doreşti să le imprimi în aceeaşi zi când ai nevoie de ele.

Opțiuni de personalizare

În lumea tipăririi digitale, tot ceea ce îţi doreşti să imprimi poate fi acum personalizat în funcție de nevoile tale.

Cost eficient

Indiferent dacă ai o afacere mică, medie sau mare , angajarea unui serviciu de imprimare digitală pentru producţie publicitară s-a dovedit a fi mai rentabilă din mai multe motive. Unul este că nu trebuie să plăteşti taxe de întreținere sau să îţi faci griji că imprimantele nu funcționează.

Găsirea tipografiei print digital large format potrivită

Nu se poate nega faptul că multe companii oferă acum imprimare digitală și servicii similare. Este esențial să alegi cu atenție ce serviciu îţi poate oferi pentru afacerea ta.

Câteva servicii oferite de o tipografie

POSM

Până în prezent, știm cu toții că există diferite moduri de a comunica promovarea ta către piețele vizate. Dar ştii cum te pot ajuta POSM-uri (materiale de la punctul de vânzare) în afacerea ta şi care sunt tipurile de POSM din care poţi alege?

Afişe

Este un tip destul de comun de POSM care se foloseşte în magazine. Acest tip de producţie publicitară se întâlneşte oriunde, de la puncte de vânzare cu amănuntul la cinematografe și restaurante. Disponibile în orice dimensiune vrei.

Pliante şi broşuri

Acest tip de POSM este folosit pentru a comunica despre produse sau servicii care au nevoie de explicații vizuale mai mari. Dacă produsul sau serviciul tău are mai multe informații de furnizat clienților, atunci poţi opta pentru pliante ca formă de comunicare.

Floor Display

POSM Display-urile din carton ondulat care permit cel mai mare grad de versatilitate cu privire la dimensiuni, modalitate de ambalare şi portanta produselor ce urmează a fi expuse.

Acest tip de POSM poate fi aşezat chiar direct pe pardoseala magazinului pentru un grad ridicat de portanţă.

POSM personalizate, cu forme speciale

Dacă îţi doreşti ceva unic, poţi alege POSM personalizat, astfel încât expunerea produselor tale să fie evidenţiate. Poţi alege forme sau dimensiuni atipice şi îţi poţi dezvolta creativitatea, alegând POSM cu forme speciale.

Acestea sunt doar câteva exemple de POSM pe care le oferă o tipografie print digital large format.

Pe lângă POSM mai exista şi print UV ca serviciu oferit de o tipografie. Imprimarea UV este o formă de imprimare care creează imagini uimitoare, cu impact ridicat. Se oferă soluții de imprimare UV capabile să producă o gamă largă de efecte speciale, disponibile pe o gamă largă de materiale și suprafețe.

Imprimarea UV

Print UV utilizează cerneluri alternative uscate cu lumini ultraviolete pentru a se asigura că 100% din cerneală este utilizată, ceea ce înseamnă că se risipeşte mult mai puțină cerneală decât atunci când se utilizează tehnici tradiționale. Luminile UV vindecă fiecare strat de cerneală pe substrat, creând o suprafață dură în mod instantaneu. Acest tip de print UV este perfect pentru utilizarea pe orice material neporos, cum ar fi plasticul. Aceasta înseamnă că finisaje foto-realiste de înaltă definiție sunt posibile pe orice, de la cărți de vizită la orice producţie publicitară. Perfect pentru orice fel de afacere, chiar şi pentru a ta.

De ce este atât de impresionantă imprimarea UV?

Imprimarea UV este unică prin faptul că îţi permite să transferi imagini pe aproape orice suprafață – indiferent de cât de absorbantă ar putea fi. Print UV poate fi utilizată pe plastic, lemn și alte materiale. Flexibilitatea unei imprimante UV se traduce prin mai multe opțiuni pentru suporturi promoționale în campania ta de branding. Unele dintre cele mai impresionante fapte despre print UV includ:

 • Viteză, deoarece se usucă instantaneu, imprimarea UV necesită mult mai puțin timp decât tehnicile tradiționale de imprimare, îmbunătățind astfel termenele de livrare.
 • De înaltă rezoluție, deoarece cernelurile nu curg pe hârtie, finisajul are o rezoluție mult mai mare.
 • Durabilitatea, în special acoperirea UV, conferă un finisaj extrem de durabil materialelor.

Ce poţi crea cu print UV?

Când vine vorba de crearea de materiale comerciale uimitoare, metodele potrivite de imprimare te pot ajuta să realizezi lucruri incredibile. Prin imprimarea UV, îţi poţi afișa ideile pe o gamă de materiale diferite pentru a crea următoarele produse deosebite:

 • Tipăriri în large format;
 • Autocolante;
 • Afişe;

Iată doar câteva exemple în care este util print UV:

 • Bannere publicitare;
 • Postere personalizate;
 • Tapete;
 • Afişe publicitare;
 • Print outdoor;
 • Print indoor;

Întrucât un număr din ce în ce mai mare de companii continuă să caute calitatea perfectă a imprimării atunci când își prezintă produsele nu este de mirare că print UV a apărut că opțiunea preferată pentru mulți. Imprimantele UV furnizează pur și simplu cele mai eficiente și rentabile metode de creare a imaginilor impecabile pentru compania ta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR