Standuri carton

Rezistenta polițelor standurilor de carton şi HDF

Un designer bun poate crea un afișaj puternic și durabil din carton care poate arăta uimitor. Niște standuri carton poți fi transformate în afișaje cu proprietăți excelente de suportare a greutății și care arată fantastic. Se pot produce standuri carton cu adevărat puternice, iar în ultimii ani, exista noi tehnologii care permit crearea de standuri HDF şi carton rezistente la costuri reduse.

Tehnicile moderne de imprimare sunt atât de inteligente acum încât modele cu adevărat uimitoare pot fi produse rapid, la un cost rezonabil, care vor suporta greutăți mari și vor putea expune o mulțime de produse.

Alegerea materialelor potrivite pentru standurile POSM poate fi o provocare, mai ales dacă ai un buget redus. Un aspect cheie este să alegi standuri carton şi HDF. Fiecare oferă beneficii unice și există câteva lucruri cheie la care trebuie să te gândești înainte de a le achiziționa.

Atunci când selectezi materiale pentru standuri ai la dispoziție mai multe opțiuni diferite disponibile. Fiecare material are propriile sale avantaje și dezavantaje. Selectarea materialului potrivit implică să știi ce material funcționează cel mai bine pentru scopul de afișare și pentru marca ta.

Materialele din lemn și derivatele acestuia devin din ce în ce mai populare. HDF-ul este unul dintre cele mai puternice derivate ale lemnului, astfel încât te vei putea baza pe proprietățile sale foarte mulți ani. Lemnul este un material versatil care a fost folosit de secole pentru a crea construcții mici sau mări, obiecte de zi cu zi și, mai ales, mobilier. Solid, durabil și rezistent, este folosit în prezent şi pentru standuri HDF. HDF-ul poate să nu fie primul material care îți vine în minte când te gândești la standuri de promovare, dar este o alternativă excelentă la lemnul masiv și poate fi chiar alegerea ideală pentru tine, mai ales dacă îți dorești niște standuri rezistente.

Performanță de imprimare

Echipamentele de ultima generație şi un software de proiectare industrială ESKO Artioscad 3D, poate duce la obținerea de produse cu adevărat conforme. Mărcile au un mesaj de transmis și doresc performanțe superioare de imprimare. Compania noastră deține cele mai noi tehnologii astfel încât putem oferi produse la cele mai înalte standarde. Substraturile noastre grele din carton pliabil sunt folosite în ambalaje de înaltă rezistență pentru băuturi, produse alimentare, produse de îngrijire a animalelor de companie, cofetărie, băuturi spirtoase, cosmetice, electronice, farmaceutice, dispozitive, afișaje, semnalizare și multe altele. Standurile din carton şi HDF sunt puternice şi rezistențe sunt capabile să asigure o rezistență de până la 25 Kg per tăviță pentru standurile realizate din carton ondulat şi de până la 50 kg per poliță pentru standurile realizate din HDF, PAL, MDF sau alte materiale derivate din lemn.

Mai jos regăsești câteva motive pentru care să folosești standuri HDF pentru promovare:

Rezistenta mecanică

Alegerea materialelor este guvernată în primul rând de capacitatea unei construcții de a îndeplini funcțiile de serviciu pentru care este proiectată. Acesta este motivul pentru care sunt folosite standuri HDF: sunt puternice și robuste, iar acest lucru permite unui afișaj POSM să susțină produse grele fără a provoca daune.

Cald şi primitor

Selectarea materialelor este unul dintre factorii unui afișaj POSM care influențează cel mai mult experiența clienților. Alegând standuri HDF vei crea o senzație caldă de primire. HDF aduce o notă de autenticitate, măiestrie şi calitate.

Frumusețe aparte

Standurile HDF sunt plăcute din punct de vedere estetic, ceea ce le face potrivite pentru afișaje care prezintă mărci naturale și ecologice.. Un afișaj POSM din standuri HDF aduce o notă naturală strategiilor tale de vânzare.

Farmec atemporal

În afară de universalitatea să, lemnul îmbogățește fiecare afișaj POSM și este o adevărată atracție. Lemnul poate fi combinat cu alte materiale, cum ar fi metalele sau materialele plastice – o combinație elegantă care conferă afișajului POSM un farmec atemporal și dinamic.

Mai jos regăsești câteva motive pentru care să folosești standuri cartonpentru promovare:

Cheia pentru multe afaceri sunt vânzările. Nu contează dacă o afacere are un produs care este vândut într-un magazin sau dacă magazinele încearcă să vândă multe produse diferite consumatorului. Cu cât se poate vinde mai mult, cu atât se pot face mai mulți bani. Este important ca să obții cât mai multe vânzări de la fiecare client. Unul dintre instrumentele pe care le ai la dispoziție sunt standuri carton. Alegerea unor standuri carton ca instrument de promovare oferă poziționarea mărcii, creșterea vânzărilor, publicitatea la fața locului prezentată pe afișaj, decizia rapidă de cumpărare de către cumpărător și soluții de mediu.

Proiectate structural

Se pot realiza standuri carton de înaltă calitate care împiedică răsturnarea afișajelor. Cartonul ondulat este suficient de puternic pentru a afișa orice produs, cum ar fi băuturi, cosmetice, broșuri, și multe altele.

Personalizare excepțională

Afișajul produselor pe standuri carton poate fi personalizata ținând cont de branding și personalitatea companiei. Exista o gamă variată de standuri carton pe care le poți personaliza în funcție de nevoile specifice.

Ideale pentru comunicarea individuală a produsului

Îți poți promova marca şi poți profita de procesele de imprimare de ultimă generație pentru a crea o prezentare specifică a produselor pe care dorești să le promovezi.

Poți crea un design specific cu standuri carton

Proprietățile cartonului ondulat sunt, de asemenea, impresionante, iar modelele lor unice generează un nivel ridicat de conștientizare.

Amplasare în orice loc

Profită de posibilitatea de imprimare pe toată suprafața și plasează standuri carton oriunde îți dorești să te promovezi. Acest lucru îți permite să generezi atenție maximă din toate părțile.

Folosind standuri carton şi standuri HDF pui accent pe produse ecologice și durabile. Acest lucru se datorează faptului că atât cartonul ondulat cât şi HDF este format exclusiv din materii prime regenerabile.

Soluțiile tehnice şi software de ultima generație pentru realizarea de standuri din carton ondulat, HDF şi PVC, permit eliminarea pierderilor de material, eficientizarea timpilor de lucru şi a tuturor etapelor de producție cu impact asupra costurilor, pentru ca în final să poți beneficia de prețuri competitive fata de alte soluții tehnice.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR