Oferă angajaților un mediu prietenos cu ajutorul autocolantului pentru podele

Un autocolant podele este un tip de semn care este proiectat să afișeze un mesaj sau o lucrare de artă. Acest tip de semnalizare este adesea folosit pentru a profita de spațiul nefolosit. Pe lângă faptul că autocolantele de podea reprezintă un mod inovator pentru companii de a-și face reclamă, acestea sunt și utile.

Autocolantele pentru podele te ajută să îți ghidezi angajații fără a ocupa spațiu

Podeaua este un spațiu gol, mare, care este foarte vizibil. Poți instala autocolant podele personalizate fără a ocupa spațiul din birou. Majoritatea companiilor aleg autocolant podele pentru a oferi instrucțiuni de orientare angajaților. De exemplu, un autocolant podele bine conceput poate arăta direcția către o toaletă, un spațiu de birou, o zonă de lounge sau un birou de informații. De asemenea, poate marca granițele sau barierele pe care vizitatorii nu ar trebui să le traverseze. De exemplu, poți adăuga o linie și un text pentru a marca o zonă destinată exclusiv angajaților.

Autocolantele pentru podele te ajută la crearea atmosferei potrivite și la îmbunătățirea gradului de cunoaștere a mărcii.

Grafica interioară personalizată este foarte versatilă. Poți transmite clar mesajul mărcii dacă designul este corect. Multe companii folosesc autocolant podele pentru a crea atmosferă potrivită în diferite zone. De exemplu, autocolantele pentru podele colorate cu personaje interesante sunt ideale pentru secțiunile pentru copii. Puzzle-urile și grafica cu efect 3D pot crea o atmosferă jucăușă, pe care angajații tăi cu siguranță o vor aprecia. Le vei oferi un mediu prietenos de muncă.

Autocolantele pentru podele sunt unice și creative

Folosește culori vibrante și litere îndrăznețe pentru un impact mare sau proiectează autocolant elegant și sofisticat pentru o senzație profesională. Elementele grafice pentru podea pot fi tăiate în orice formă sau dimensiune, permițând modele mai inovatoare.

Autocolantele pentru podele pot fi amplasate oriunde

Dacă vrei să ai una dintre cele mai rentabile soluții pentru a oferi angajaților un mediu prietenos, comandă autocolant podele. Dacă este conceput calitativ, poate fi plasat pe aproape orice suprafață de podea, inclusiv beton, gresie, podele laminate și multe altele. Un autocolant podele poate fi amplasat în interior sau în exterior.

Deoarece autocolantele pentru podele sunt ușor de instalat, acestea pot oferi informații temporare pentru evenimente sau pot promova o ofertă pentru un timp limitat.

Alertă pentru o zonă periculoasă

Depozitele, unitățile de producție și alte clădiri comerciale sau industriale includ zone periculoase care pot fi primejdioase pentru angajați dacă nu se iau măsurile de precauție necesare. Autocolantele de podele sunt importante pentru alertarea angajaților asupra acestor zone periculoase. Acestea pot fi folosite pentru a face angajații conștienți de traficul cu stivuitoare, pentru a le aminti zonele în care trebuie să poarte cască sau pentru a oferi un simplu mesaj de precauție.

Autocolantele pentru podele sunt ușor de curățat și îndepărtat

Unul dintre avantajele de top pentru autocolant podele este că nu necesită atenție și întreținere constantă. Dacă sunt instalate corect, autocolantele imprimate pot fi lăsate pentru o perioadă lungă de timp, pot fi rezistente la praf, la apă și chiar la zgârieturi. Când vine timpul să îndepărtezi autocolantele, îndepărtarea acestora de pe suprafața podelei se poate face foarte rapid, fără unelte sau fără a lăsa pete sau alte reziduuri.

Autocolantele pentru podele sunt ieftine

În funcție de dimensiunea, materialele și designul pe care îl alegi, autocolantele pentru podea sunt o alternativă excelentă la o semnalizare mai scumpă sau o completare rentabilă la o configurație preexistentă.

Autocolantele pentru podele sunt relativ ieftine și costul lor redus le face perfecte pentru utilizări permanente și temporare. Indiferent dacă intenționezi să le lași până se dezlipesc sau ai nevoie doar de un decor suplimentar pentru a le oferi angajaților un mediu prietenos, alegerea de autocolante podele îți poate economisi bani.

Iată câteva utilizări creative ale autocolantelor de podea pentru companii:

 • Mesaje pline de umor: dacă marca ta are un ton vesel creează autocolant podele care să îți facă angajații să zâmbească. Aceștia vor fi impresionați de tehnica ta de publicitate creativă și de personalitatea distractivă a mărcii tale.
 • Iluzii optice: poți alege autocolant podele care să creeze o iluzie optică. Angajații vor fi intrigați și interesați. Designul tău unic va rămâne în mintea angajaților, iar aceștia îl pot împărtăși chiar prietenilor și familiei lor.
 • Indicatoare de orientare: Ce modalitate mai bună de a ghida angajații decât să plasezi autocolant podele cu indicații? Un mod distractiv și captivant o reprezintă amplasarea de autocolante podele pentru orientare. Aceasta este o tehnică prin care ghidați angajații ca o modalitate de a-i direcționa către un anumit punct de interes.
 • Design personalizat: un autocolant podele poate fi folosit pentru a reproiecta spațiul de afaceri, fără costurile mari de renovare. Poți imprima autocolant podele pentru a semăna cu gresie sau lambriuri din lemn pentru a oferi aspectul de pardoseală personalizată la un preț accesibil. Angajații tăi vor fi extrem de fericiți și vor simți că au un mediu prietenos de lucru. Posibilitățile de design pentru autocolant podele sunt fel de vaste ca imaginația ta. Indiferent de stilul afacerii tale poți crea autocolant podele personalizat pentru a-ți completa și a îmbunătăți spațial.

Aceste grafice de podea sunt informative și accesibile. Copiii, persoanele mai scunde și persoanele în scaune cu rotile pot identifica cu ușurință informațiile, ceea ce le poate îmbunătăți întreaga experiență de cumpărături. Grafica bine concepută este, de asemenea, atrăgătoare din punct de vedere vizual și va atrage rapid atenția clienților. Pe lângă publicitatea afacerii tale, autocolantele de podea au și utilizări practice pentru angajați.

Unde se pot folosi autocolante pentru podea?

Lista aplicațiilor pentru utilizare de autocolant podele este extinsă, inclusiv:

 • Magazine alimentare
 • Restaurante
 • Apartamente
 • Clădiri de birouri
 • Stadioane și arene sportive
 • Grădini zoologice și muzee
 • Spitale și alte instituții de îngrijire a sănătății
 • Instituții civice
 • Dealeri auto
 • Mall-uri și centre comerciale
 • Moteluri și hoteluri
 • Locuri de divertisment și arene
 • Aeroporturi și multe altele

Folosirea unui autocolant podele te va ajuta să economisești bani și îți va permite în același timp să obții designul exact pe care îl dorești. De asemenea, având autocolant podele vei atinge obiectivul de a la oferi angajaților tăi un mediu prietenos de a lucra.

Your email address will not be published. Required fields are marked *