Global Print vă oferă cele mai noi soluții de totemuri și postere personalizate

Totemurile publicitare exterioare și interioare sunt o alegere câștigătoare pentru afacerea dumneavoastră. Lumea publicității trebuie să poată oferi noi soluții în fiecare zi pentru a permite vânzătorilor și celor implicați în propunerea unui bun de consum sau a unui serviciu să își promoveze afacerea. Sectoarele de vânzări și publicitate trebuie să propună o idee sub mai multe forme și pentru a face acest lucru au nevoie întotdeauna de idei noi și eficiente. Un totem publicitar este un afiș care se dezvoltă în înălțime în loc de lungime, captând atenția consumatorului. Totemurile publicitare pot fi din diferite materiale, fiind foarte apreciate datorită simplității lor de utilizare, combinată cu eficiența unui mesaj prezentat într-un mod cu adevărat folositor. Ele pot fi pliate și depozitate, ocupând astfel foarte puțin spațiu.

Avantajele folosirii unor totemuri de publicitate.

 

Există foarte multe forme de semnalizare pe care întreprinderile le utilizează ca parte a strategiilor lor de marketing și a companiilor de publicitate. Printre cele mai populare și eficiente produse de scoatere în evidență se numără și totemul – acestea sunt produse de sine stătătoare pe care le puteți vedea adesea afișate în parcurile comerciale. Acestea sunt adesea versatile, datorită faptului că pot fi afișate pe orice fel de teren, în apropiere de orice locație pentru a afișa în mod vizibil informațiile sau mesajul pe care doriți să îl transmiteți oamenilor.

  1. Vizibilitate. Unul dintre marile avantaje ale publicității cu totemuri publicitare este gama de vizibilitate pe care o oferă – evident proeminentă și vizibilă în timpul zilei. Totemul poate fi ușor iluminat pentru a afișa mesajul dumneavoastră atât în întuneric cât și în condiții meteorologice slabe.
  2. Înălțimi personalizate în funcție de locul unde se dorește a fi amplasat. Folosind totemuri de diferite dimensiuni, puteți afișa mesajul dumneavoastră chiar și în partea de sus a unui drum aglomerat, pentru a fi vizibil și ne obscurat de la distanțe mari pentru a atrage atenția trecătorilor. Această semnalizare nu numai că obține o notificare timpurie, dar, de asemenea, oferă potențialului dumneavoastră client un timp mai lung pentru a vă vizualiza mesajul și a procesa informațiile pe care le afișați.
  3. Versatilitatea designului înseamnă că informațiile pot fi mai detaliate. Designul panourilor totem poate lua orice forma, ele pot fi produse ca simple panouri plate sau pot fi la fel de detaliate și sofisticate pe cât doriți. Modelele de panouri totem pot satisface orice cerințe de marketing ale companiei, pot fi fabricate, iluminate inteligent și pot incorpora brandul sau logoul companiei dumneavoastră, având culori și mesaje de marketing.
  4. Panourile totem au nevoie de propriul suport structural. Un avantaj major al panourilor totem este că sunt în poziție liberă, nu trebuie să fie atașate de o clădire sau de diferite ziduri. Ca un totem să fie independent se pune pe un suport structural, putând fi utilizate aproape oriunde, în orice tip de locație.

Panourile totem sunt atrăgătoare și extrem de eficiente în marketingul afacerii dumneavoastră și în transmiterea informațiilor pe care doriți să ajungă la client.

Avantajele posterelor personalizate.

 

Posterele oferă un mod rentabil de a vă transmite mesajul către piața țintă dorită. Un poster plasat strategic poate atrage trecătorii către afacerea dumneavoastră, sau îi poate informa cu privire la orice promoții viitoare sau produse și servicii noi. Întreprinderile mici și mijlocii utilizează postere personalizate pentru a spori gradul de recunoaștere a brandului, în același timp atrăgând în mod eficient clienții către achiziționare.

În funcție de dimensiunea posterului, puteți decide unde doriți să-l plasați sau cum doriți ca oamenii să îl vadă. Dacă doriți un afiș într-un format de scrisoare, puteți alege să îl trimiteți prin e-mail direct persoanelor la care doriți să ajungeți. Dacă alegeți un format mai mare, va trebui să vă selectați cu atenție locația și să verificați dacă puteți beneficia de toate permisiunile necesare pentru a vă pune posterul. În unele cazuri, puteți oferi mici atenții proprietarilor zonelor unde doriți să plasați posterele.

Unul alt avantaj este reprezentat de faptul că aceste postere personalizate pot fi utilizate în mai multe scopuri publicitare diferite. Fie că încercați să promovați un eveniment sau dacă doriți pur și simplu ca oamenii să învețe despre compania dumneavoastră. Posterele pot fi utilizate atât de întreprinderile mari, cât și de cele mici, putând fi plasate cu ușurință în locații exterioare sau interioare. Ele se folosesc de cele mai multe ori pentru a promova oferte temporare sau în curs de desfășurare.

Un poster personalizat vă poate ajuta să creați un impact vizual imediat asupra publicului. În plus, acesta oferă mesajului dumneavoastră multă expunere și, atunci când sunt plasate în zone cu trafic intens, posterele vă permit să ajungeți la mai multe tipuri de oameni. Locația pe care o alegeți joacă și ea un rol crucial, deoarece trebuie să vă asigurați că posterele dumneavoastră sunt plasate în zone cu trafic regulat și constant, cum ar fi centre comerciale, cafenele sau universități. Un poster plasat strategic va fi văzut de oamenii care sunt deja în jur. Persoanele care văd un poster în timp ce stau în stația de autobuz sau se îndreaptă spre bancă, supermarket, vor fi probabil atenți, mai ales dacă posterul are o reclamă inteligentă.

Crearea și publicarea posterelor este o formă de publicitate mult mai ieftină decât radioul sau publicarea lor în diferite reviste. Procesul este mult mai simplu. Spre deosebire de alte forme de promovare, posterele pot fi folosite pentru a atrage atenția exact asupra tipului de oameni pe care doriți să consume produsele sau să beneficieze de serviciile dumneavoastră. Le puteți pune în locațiile ideale în care se află publicul dumneavoastră țintă, crescând șansele unui răspuns pozitiv. Versatilitatea posterelor le face o formă ideală de promovare.

Cantitatea mare de beneficii care vine cu ajutorul posterelor personalizate, este marcată ca un mod eficient de a implica oamenii în mesajul ales. Un design de poster excelent răspândit în locația dumneavoastră țintă vă poate ajuta să primiți un răspuns excelent pentru eforturile depuse.

Dacă aveți nevoie atât de postere cât și de totemuri personalizate și de înaltă calitate, Global Print vă poate ajuta. Serviciul nostru vă poate oferi postere și totemuri extraordinare și accesibile în cel mai scurt timp.

Your email address will not be published. Required fields are marked *