Printuri digitale outdoor

Ai nevoie de expunere cu ajutorul printurilor digital indoor şi outdoor?

Dacă ești în căutarea celei mai bune soluții pentru a-ți promova afacerea, print digital indoor şi outdoor sunt soluția perfectă. În calitate de proprietar de afaceri, ar trebui să te întrebi ce încerci să comunici publicului ținta? Afișele publicitare îți oferă control deplin pentru a crea și proiecta print digital indoor şi outdoor care va atrage și captiva atenția publicului tău.

Companiile doresc ca mărcile lor să fie remarcate, iar un banner personalizat poate atrage imediat atenția unui potențial client. Tehnologia sofisticată disponibilă astăzi îți permite să pui în aplicare tot ceea ce visezi, astfel poti să vezi cum imaginația prinde viață în culori mari și vii, sub forma bannerelor publicitare. În zilele noastre, poți avea print digital indoor şi print digital outdoor într-o gamă largă de dimensiuni, materiale, culori și tipuri de text.

Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că furnizorul tău de tipărire oferă bannere mari de calitate superioară a imprimării, cu un preț accesibil. Imprimarea în format mare folosește o varietate de materiale în funcție de cerințele pe care le ai: hârtie, vinil, metal, sticlă, lemn, PVC, țesătură, pânză şi multe altele.

De la bannere durabile în aer liber care pot rezista mai multe sezoane până la afișe promoționale de interior pe care le poti schimba zilnic, tipărirea în format mare îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie. Noile progrese în imprimarea digitală înseamnă posibilitatea de a alege fie print digital indoor fie printuri digitale outdoor. Posibilitatea de a personaliza la nesfârșit pentru clienții tăi înseamnă că oferi produse care nu pot fi găsite în altă parte, ceea ce te face unic şi te diferențiază de concurență.

Ce vei putea crea?

Imprimantele de format mare extind considerabil capacitatea de a produce materiale de marketing vibrante.

 • Bannere
 • Afișe publicitare
 • Totemuri publicitare
 • Postere personalizate
 • Tapet personalizat & Fototapet
 • Roll up bannere
 • People stopper
 • Pop-up spider
 • Steaguri personalizate
 • Windows graphic
 • Floor decoration
 • POSM Display

Print digital outdoor

Print digital outdoor este făcut pentru a dura mult iar articolele sunt rezistente la condiții meteorologice nefavorabile. Poți personaliza print digital outdoor, începând de la materiale, dimensiuni, culori și forme.

Situate în principal în zonele comerciale și industriale de pe drumurile locale majore, bannerele outdoor sunt în mod obișnuit foarte vibrante și colorate pentru a putea fi văzute în primul rând de oamenii din automobile sau pietoni. Indiferent dacă sunt afișate la o stație de autobuz, un club de noapte sau în fața unui centru comercial, bannerele outdoor sunt o modalitate fantastică de a atrage noi clienți.

Îți poti expune afacerea prin print digital outdoor pentru a promova evenimente, articole promoționale, reclame la un anumit produs şi multe altele.

Dacă promovarea este plasată corect și este proiectată cu mesajul potrivit, vei arăta că afacerea ta este valoroasă şi vei atrage mai mulți clienți. Print digital outdoor le permite consumatorilor să știe despre ce este afacerea ta și te ajută să îți stabilești marca și identitatea companiei.

Print digital indoor

Cu o valoare ridicată pentru clienți și un cost de producție scăzut, print digital indoor te poate ajuta să îți dezvolți afacerea. Afișele de interior sunt deosebit de eficiente pentru campaniile de marketing în interior, inclusiv semnalizarea magazinelor, oferte speciale, vânzări și evenimente viitoare. Afișele publicitare sunt de obicei suficient de mari pentru a fi observate de la distanță și pot fi amplasate aproape oriunde pentru a atrage un public țintă.

Alege print digital indoor dacă îți dorești afișaje POP, bannere interioare, afișe promoționale, roll up bannere şi multe altele.

Centrele de convenții, spațiile comerciale și evenimentele sportive sunt locuri ideale pentru bannere de interior.

Alegând print digital indoor poti transmite cele mai importante informații despre afacerea ta sau evenimentul pe care dorești să îl promovezi. Când proiectezi bannerul, ia în considerare informațiile pertinente pe care alți oameni trebuie să le cunoască.

Produsele de print digital indoor pot fi proiectate cu litere îndrăznețe și culori strălucitoare pentru a-ți face publicitate. Pe lângă litere mari și clare, bannerul tău poate fi suficient de mare pentru a atrage atenția oamenilor. Acest lucru te ajută să obții mai multă expunere.

Print digital indoor şi outdoor poate fi folosit din mai multe motive și are multe beneficii. Este o alternativă mai bună la majoritatea opțiunilor tradiționale de imprimare. Mai jos regăsești câteva beneficii dacă ai nevoie de expunere cu ajutorul printurilor digital indoor şi outdoor:

Accesibil

Unul dintre avantajele de top pentru print digital indoor şi outdoor este accesibilitatea. Pentru alte tipuri de imprimare, cum ar fi litografia, este nevoie de o mașină scumpă pentru a crea și multă cerneală. Unul dintre motivele pentru care utilizarea de print digital este mai puțin costisitoare decât tipărirea tradițională este că nu este nevoie să produci un șablon înainte de imprimare.

Rapid și eficient

Utilizarea de print digital outdoor şi indoor este o modalitate rapidă și eficientă de a obține materialele tipărite de care ai nevoie. Indiferent de designul pe care dorești să îl imprimi, îl vei primi în cel mai scurt timp. Dacă ai deja o imagine a designului pregătită pentru imprimare, acest lucru poate face procesul și mai rapid. Exista şi tipografii specializate în print digital indoor şi print digital outdoor care te vor ajuta și cu designul dacă ai nevoie de îndrumări.

Expunerea afacerii

Utilizarea produselor de print digital indoor şi print digital outdoor te poate ajuta să câștigi expunere. Imprimarea cu format mare poate fi folosită aproape oriunde te poti gândi. Poți amplasa materiale de marketing atât în interior cât şi în exterior.

Generează recunoașterea mărcii

Print digital indoor şi outdoor se concentrează în principal pe generarea de recunoaștere a mărcii, deoarece face ca numele afacerii tale să fie văzut de un număr mare de clienți potențiali. Bannerele și afișele publicitare amplasate outdoor reprezintă o strategie excelentă, deoarece îi va determina pe oameni să se oprească și să se uite la mesajul pe care îl transmiți.

Sunt rezistente

Un alt beneficiu uimitor al publicității prin print digital indoor şi outdoor este că sunt proiectate să reziste o perioadă lungă de timp. Majoritatea materialelor folosite sunt rezistente la apă, ceea ce la face excelente pentru expunerea outdoor. În plus, calitatea înaltă a imprimărilor împiedică modelele să se estompeze atunci când sunt expuse la lumina directă a soarelui. Drept urmare, nu va trebui să înlocuiești periodic panourile publicitare sau bannerele.

Poţi amplasa bannere publicitare în centre comerciale, benzinării, stații de autobuz, clădiri de birouri, autostrăzi – locuri în care oamenii petrec mult timp. Foloseşte bannere publicitare strategice, creative, care atrag atenția într-un mod colorat, amuzant sau inteligent. Dacă alegi bannere publicitare outdoor, acestea adesea au dimensiuni apreciabile şi sunt sunt vizibile atât la distanțe apropiate, cât și la distanțe mari. Cu cât afișajul este de calitate superioară, cu un design grafic captivant, cu atât mai multă atenţie va câștiga mesajul tău.

Spre deosebire de alte forme de publicitate, trecătorii îţi observă reclama, indiferent dacă le place sau nu. Nu trebuie să aştepţi ca un potențial client să intre în compania ta pentru a-ţi observa ofertele pe care le ai.

Eficienţă din punct de vedere al costurilor

În comparație cu alte metode de promovare, publicitatea prin bannere indoor şi outdoor are un raport calitate-preț scăzut. Bannerele publicitare oferă o expunere repetată zi de zi, care poate deveni înrădăcinată în mintea unui potențial client. Dacă ai un buget de marketing limitat, vei găsi cu siguranţă bannere publicitare care să ţi se potrivească.

Atragi mai mulţi clienţi

Dacă încerci să ajungi la un public, alegerea unei strategii de marketing prin bannere publicitare este cea mai bună metodă. Publicitatea outdoor şi indoor este publică și are acces direct la consumatori.

Îţi faci cunoscută marca

Există o varietate de bannere publicitare din care sa alegi, în funcție de nevoile mărcii tale. Cu cât bannerele indoor şi outdoor sunt mai atrăgătoare și mai sofisticate din punct de vedere estetic, cu atât impactul ar fi mai mare. Semnalizarea joacă un rol vital în construirea identității afacerii tale. Oamenii ar trebui să poată recunoaște marca ta doar aruncând o scurtă privire asupra culorilor și logo-ului mărcii tale imprimate pe un banner.

Pe măsură ce consumatorii au un program încărcat, nu au întotdeauna timp să cerceteze numele mărcilor, reputația companiei sau tipul de servicii pe care le oferă. Publicitatea indoor şi outdoor afișează informații despre companie într-un mod creativ și atractiv, care informează oamenii despre numele companiei, sigla, informațiile de contact și ce poți face pentru ei. De asemenea, completează o strategie cuprinzătoare de recunoaștere a mărcii. Această tehnică de marketing repetată transmite mesajul mărcii asupra oamenilor care fac marca ta memorabilă, creând recunoaștere pentru brandul tău.

Utilizare diversă

Poţi folosi bannere publicitare indoor şi outdoor pentru a-ţi promova produsele. Avantajul principal al utilizării bannerelor este că îţi faci publicitate eficientă, cu un impact mare asupra publicului vizat, fără a cheltui prea mulți bani. Conținutul captivant, designul frumos și materialul de calitate pot servi cu adevărat scopului publicitar pentru o perioadă considerabilă de timp. Cheltuiește mai puțini bani și profită la maximum de promovarea afacerii tale.

Poţi ajunge la piaţa ţintă

Locația este totul atunci când vine vorba de publicitate. Publicitatea indoor şi outdoor profită de locațiile vizate în mod specific, în funcție de industrie. Cu ajutorul bannerelor publicitare îţi poţi viza publicul într-un anumit oraș sau zonă de piață.

Crează o impresie bună

Bannerele publicitare pot fi factorul extrem de important în care potenţialii clienţi decid să te ia în considerare sau să te ignore complet. Un banner captivant, care solicită imediat atenţie îi va face pe oameni să fie interesaţi de compania ta. Dacă sunt impresionați de tine chiar înainte de a se apropia de firma ta, atunci ai lăsat deja o impresie de durată.

Interacționează cu publicul tău

Un banner publicitar imprimat potrivit poate ajuta la interacțiunea cu publicul la un anumit nivel. Bannerele sunt o modalitate eficientă, dar subtilă de a intra în legătură cu potenţialii clienţi deoarece te promovezi indirect ori de câte ori potenţialii consumatori îţi observa forma de publicitate. Dacă ai mai multe bannere, indoor şi outdoor asigură-te că îţi păstrezi brandingul consecvent, astfel încât să nu îţi derutezi publicul.

Flexibilitate crescută

Bannerele publicitare sunt incredibil de versatile, așa că îţi pot ajuta marca să îţi întărească mesajul de marketing mult mai ușor decât alternativele digitale. Deoarece există mai puține constrângeri în ceea ce privește spațiul și ușurința de configurare, poţi alege bannere publicitare indoor sau outdoor.

Vizibilitate crescută

Fiecare afacere vrea să lase o impresie de durată. Dacă utilizezi bannere publicitare de cea mai bună calitate, atunci acestea pot proiecta un anumit nivel de profesionalism și credibilitate. Este mai probabil ca potenţialii consumatori să aibă încredere într-o marcă care a depus timp, bani și mult efort pentru a crea materiale promoționale eficiente.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About us

DIGITAL PRINTING EQUIPMENT INSTALLED ASSURES YOU THE BENEFIT OF EFFICIENT PRODUCTION COSTS.

Termeni și condiții

Terms and conditions

Hartă Site

Sitemap

GDPR

GDPR